Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιβωτός του Κόσμου: Πότε παρουσιάζεται στις Αρχές ο πατήρ Αντώνιος ως ύποπτος για ασέλγεια

   Με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργηματικής ασέλγειας σε βάρος δύο ανηλίκων φιλοξενούμενων στην Κιβωτό του Κόσμου, καλεί...

  



Με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργηματικής ασέλγειας σε βάρος δύο ανηλίκων φιλοξενούμενων στην Κιβωτό του Κόσμου, καλείται να δώσει εξηγήσεις ο πατήρ Αντώνιος, μαζί με ακόμη τρεις εργαζομένους, μετά τις καταγγελίες του 19χρονου που άνοιξε πρώτος το «κουβάρι» των αποκαλύψεων και του 15χρονου από τη δομή του Βόλου.

Χθες, Τρίτη 27/12, οι τρεις εργαζόμενοι εμφανίστηκαν στην εισαγγελία και έλαβαν προθεσμία για τις 9 Ιανουαρίου. Την ίδια ημερομηνία έχει κληθεί από τους δύο εισαγγελείς ανηλίκων να δώσει εξηγήσεις και ο πατήρ Αντώνιος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά δύο ανήλικων και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες σε βάρος ανηλίκων στις δομές, καθώς φέρεται πως ήταν εκείνος που «υπαγόρευε» τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος των παιδιών, με τους ξυλοδαρμούς, τις σκληρές τιμωρίες, την απομόνωση και την καταναγκαστική εργασία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, όσα γίνονταν στις δομές ανά την Ελλάδα, δεν ήταν τυχαία ή μεμονωμένα περιστατικά αλλά αποτελούσαν τη «γραμμή» που υπήρχε στα στελέχη της Κιβωτού για τους τρόπους διαπαιδαγώγησης και ελέγχου των παιδιών.

Σύμφωνα με το ΜEGA, ο Πατήρ Αντώνιος δεν θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον των εισαγγελέων, αλλά θα λάβει προθεσμία δια του συνηγόρου του προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία και να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του που θα καταθέσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.