Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κιβωτός του Κόσμου»: Διορία έως τα μεσάνυχτα στον πατέρα Αντώνιο για να φύγει από τις εγκαταστάσεις

  Διορία έως τα μεσάνυχτα έχει δοθεί στον πατέρα Αντώνιο, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου», μετά ...

 



Διορία έως τα μεσάνυχτα έχει δοθεί στον πατέρα Αντώνιο, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου», μετά την εισαγγελική διάταξη που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα.

Την απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου και ακόμη τριών προσώπων από την Κιβωτό του Κόσμου προβλέπει διάταξη που εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση.

Η διάταξη εκδόθηκε, βάσει του Αστικού Κώδικα, με σκοπό την προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται σε δομές της Κιβωτού. Εν ολίγοις, τους απαγορεύεται να εισέρχονται σε δομές της Κιβωτού για λόγους προστασίας των ανηλίκων.

H εισαγγελική διάταξη ισχύει για 90 ημέρες και μετά θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Αφορά τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης. Με την κίνησή τους αυτή οι εισαγγελείς αποσκοπούν στο να παραμείνει μακριά από τα ανήλικα που φιλοξενούνται στις δομές ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα για να μην μπορούν να τα επηρεάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαφορετική περίπτωση θα διαταχθεί η βίαιη απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα διατηρούν διαμέρισμα εντός της δομής της «Κιβωτού» στον Κολωνό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.