Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο πένθος η Λάρισα – Αυτός είναι ο 53χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με λεωφορείο στη Ρουμανία

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα παραμονές Χριστουγέννων, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος με το τουριστικό λεωφορείο στη Ρουμανία. ...




Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα παραμονές Χριστουγέννων, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος με το τουριστικό λεωφορείο στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o 53χρονος που έχασε τη ζωή του στο Βουκουρέστι ήταν ο Νίκος Χλώψιος από την Λάρισα, και πραγματοποιούσε ταξίδι αναψυχής με τη σύζυγό του. Μάλιστα, όπως είπε η αδελφή του μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο άτυχος 53χρονος είχε κάνει έκπληξη το ταξίδι στη γυναίκα του για τα Χριστούγεννα.

Η σύζυγος του θύματος νοσηλεύεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Ρουμανίας.

Ο 53χρονος αφήνει πίσω του δύο παιδιά ηλικίας 23 και 21 ετών ενώ σε τραγική κατάσταση είναι η μητέρα του.

Φτάνουν στην Ελλάδα οι πρώτοι επιβάτες

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην Αθήνα, αναμένεται να φτάσουν σε λίγη ώρα 20 από τους επιβαίνοντες στο τουριστικό λεωφορείο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Υπηρεσία Ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών, οι επιβάτες μεταξύ των οποίων είναι και Θεσσαλονικείς, αναμένεται να μεταφερθούν στα σπίτια τους, από το αεροδρόμιο, με λεωφορεία.

Στην Ελλάδα επιστρέφουν οι επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους και εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν, ενώ κάποιοι αποφάσισαν να μείνουν στο Βουκουρέστι καθώς νοσηλεύονται συγγενείς τους.

Από το τραγικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος από τη Λάρισα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, τρεις από τους 24 τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο μοιραίο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 48 Έλληνες, μαζί με τον οδηγό.

Όπως αναφέρθηκε από το τουριστικό γραφείο της Λάρισας που διοργάνωσε τη χριστουγεννιατική εκδρομή στο Βουκουρέστι, έξι άτομα επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο από τον Βόλο, 24 από τη Λάρισα και 17 από τη Θεσσαλονίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.