Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Κατέληξε ο 5χρονος, μετά απο 12ημέρες νοσηλείας- Εγκαυματίας στη φωτιά στο διαμέρισμα της οικογένειας

  Κατέληξε στα καθολικά εγκαύματα που είχε υποστεί ο 5χρονος, όταν στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό είχε ξεσπάσει φωτιά Το “...

 



Κατέληξε στα καθολικά εγκαύματα που είχε υποστεί ο 5χρονος, όταν στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό είχε ξεσπάσει φωτιά

Το “θαύμα” που περίμεναν οι γονείς του 5χρονου , που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του απο το διαμέρισμα της οικιογένειας στον Κολωνό όπου εκδηλώθηκε φωτιά (12/12) δεν ήρθε. Μετά από 12ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αττικόν», κατέληξε στα καθολικά εγκαύματα που είχε υποστεί. Το αγόρι παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια καθώς δεν λειτουργούσαν ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επανέλθει.


«Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις»

Η μητέρα του 5χρονου, μέσα στον πόνο της, τον αποχαιρέτησε (10/12) αναφέροντας, «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις .! Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς, γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!»

Η κηδεία του 5χρονου θα τελεστεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης, τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.