Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Η επίκληση της μάνας της 31χρονης Σταυρούλας που τραυματίστηκε-«Ανάψτε ένα κερί…»

  Στον Ερυθρό Σταυρό συνεχίζει να νοσηλεύεται η 31χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της μαφιόζικης εκτέλεσης σε κεντρικό καφέ...

 



Στον Ερυθρό Σταυρό συνεχίζει να νοσηλεύεται η 31χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της μαφιόζικης εκτέλεσης σε κεντρικό καφέ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής.

Η Σταυρούλα δέχθηκε σφαίρα στο τελείωμα της σπονδυλικής στήλης, στο ιερό οστό και μετά την αφαίρεση του βλήματος από τους γιατρούς, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να περπατήσει ξανά. Αυτό ωστόσο θα φανεί τις προσεχείς ημέρες.

Το σοκ που έχει υποστεί είναι τεράστιο, ωστόσο, καταφέρνει να διατηρεί την ψυχολογία της σε καλά επίπεδα. Σύμφωνα με το Star, αύριο Τετάρτη θα την επισκεφθεί ιατροδικαστής ώστε να την εξετάσει.

Η κραυγή της μάνας

Η μητέρα της 31χρονης από την πλευρά της, εν μέσω αγωνίας και θυμού, άφησε αιχμές για την ανύπαρκτη προστασία των πολιτών και ζήτησε από τον κόσμο να ανάψει ένα κερί για την κόρη της, λέγοντας πως ακόμα είναι νωρίς για να διαπιστωθεί τι ζημιές έχει προκαλέσει η σφαίρα.

Είπε χαρακτηριστικά στο Star:

«Ανάψτε ένα κερί και παρακαλάτε να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σας πω, από τη μια μέρα στην άλλη δεν γίνονται καλά τα πράγματα. Έχουμε πάρα πολύ κόπο, πάρα πολλή δουλειά και πορεία μπροστά μας. Όταν δεν υπάρχουν, ούτε προστασίες, ούτε τίποτα πάντα γίνονται αυτά. Πάντα κάποιος την πληρώνει που δεν έπρεπε να την πληρώσει έτσι και αλλιώς. Μας βγαίνει ένας θυμός, το καταλαβαίνετε. Έχει δρόμο, δεν ξέρουμε ακόμα τι ζημιές έχει προκαλέσει, είναι πολύ νωρίς. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω».

Ο συνεργός του εκτελεστή έδωσε σήμα για το χτύπημα

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε το Open, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει ένας ύποπτος από τα βίντεο της εκτέλεσης, ο οποίος φέρεται όχι μόνο να είναι ο συνεργός του εκτελεστή, αλλά να έδωσε και το σήμα για το χτύπημα όντας μέσα στην καφετέρια.

Στα χέρια των ανδρών του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται η διαδρομή διαφυγής του δράστη (νεαρός Αλβανός και καλά εκπαιδευμένος εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ.) από τις κάμερες ασφαλείας, μέσω των οποίων αναζητούν πλάνα όπου θα φαίνεται το πρόσωπό του.

Επίσης, αναζητείται το καρέ που θα φαίνεται καθαρά η πινακίδα κυκλοφορίας του μέσου με το οποίο διέφυγαν τόσο ο δράσης, όσο και ο συνεργός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.