Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ίλιον: «Φοβήθηκα μην τη βρω σκοτωμένη» περιγράφει η μητέρα της 16χρονης που προκάλεσε την καταγγελία για τη δράση της ανήλικης μεικτής συμμορίας

  Η μητέρα της έφηβης από την οποία ενημερώθηκε η οικογένεια του 15χρονου Αλβανού ο οποίος υπέστη κατ’ επανάληψη ομαδικούς βιασμούς απο την ...

 



Η μητέρα της έφηβης από την οποία ενημερώθηκε η οικογένεια του 15χρονου Αλβανού ο οποίος υπέστη κατ’ επανάληψη ομαδικούς βιασμούς απο την “παλιά παρέα” του και προχώρησαν σε καταγγελία, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Η μητέρα της 16χρονης η οποία είχε λάβει μεταξύ άλλων συμμαθητων της το βίντεο με τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου Αλβανού στις 19 Νοεμβρίου, και ήταν αυτη που κινητοποίησε την οικογένειά του, προσφεύγοντας σε καταγγελία που προκάλεσε τις συλλήψεις και την προφυλάκιση των έξι (μέχρι σήμερα 29/12 καθώς απολογείται ο Αλβανός «εμπνευστής» των ομαδικών βιασμών ) απο τους συνολικά οκτώ κατηγορούμενους ως μέλη της ανήλικης μεικτής συμμορίας κακοποιητών, ανέφερε ότι η κόρη της, είναι «σοκαρισμένη» από τις εξελίξεις, καθώς ήταν συμμαθητές με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

«Μαμά θέλω να βοηθήσω», είχε αναφέρει η 16χρονη στη μητέρα της, όταν της συζήτησε την πρόθεσή τής, να σταματήσει όλη αυτή την κατασταση σε βάρος του 15χρονου Αλβανού συμμαθητή της. Οπως περιέγραψε η μητέρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» (29/12) η κόρη της είχε λάβει το επίμαχο βίντεο, στο κινητό της, πριν δύο εβδομάδες και αποφάσισε να μη μείνει άπραγη.

Η ανησυχία της μητέρας της 16χρονης, ωστόσο ήταν «μην τη βρω σκοτωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά, καθώς η κόρη τής έστειλε το βίντεο στον ξάδελφο του 15χρονου Αλβανού, με την προτροπή, «μην το αφήσεις να ξεχαστεί γιατί θα βρουν επόμενο θύμα».

Η μητέρα της 16χρονη εξήγησε πως γνωρίζει όλους τους εμπλεκόμενους ανήλικους μέλη της μεικτής συμμορίας, προέρχονται «από καλές οικογένειες» εκτός από ένα που είχε δημιουργήσει εντάσεις σε προηγούμενο δεσμό του.

Ωστόσο προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. «Έχουν αρχίσει να δικάζουν τα παιδιά της περιοχής το ένα το άλλο», εξήγησε η μητέρα της 16χρονης καθώς, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την παραπομπή της στη Δικαιοσύνη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οπου διατηρούν λογαριασμούς οι έφηβοι, κατ ονομάζονται και εχουν στοχοποιηθεί εκτός από τα οχτώ αγόρια και τα έξι κορίτσια (σσ τέσσερις ανήλικες που είχαν δει χωρίς να συμμετέχουν στους ομαδικού βιασμού του 15χρονου Αλβανού μια έφηβη η οποία ενημέρωσε γαι το επίμαχο βίντεο και η 16χρονη που ενημέρωσε την οικογένεια του).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.