Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες στη Ρουμανία: Σε κώμα η μια τραυματίας – 15 παραμένουν στο νοσοκομείο

    Σε τραγωδία μετατράπηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδρομή Ελλήνων στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι καθώς το πούλμαν που τους μετ...

   



Σε τραγωδία μετατράπηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδρομή Ελλήνων στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι καθώς το πούλμαν που τους μετέφερε καρφώθηκε σε σιδερένιο πλαίσιο ενδεικτικό του μέγιστου επιτρεπόμενου ύψους.

Τραγικός απολογισμός αυτού του τροχαίου δυστυχήματος είναι ένας νεκρός και 23 τραυματίες. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με την γραμματέα Επικοινωνίας της πρεσβείας στο Βουκουρέστι, Ελένη Κωστούλα, από τους 23 τραυματίες οι 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ μία εξ αυτών έχει πέσει σε κώμα. Οι υπόλοιπο ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής. Στο νοσοκομείο παραμένουν και δύο έφηβοι, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους αλλά συνοδεύουν τον τραυματισμένο πατέρα τους.

Για τον άνδρα που πέθανε η κ.Κωστούλα τόνισε πως δεν ευσταθούν οι πληροφορίες περί ανακοπής και πως ανασύρθηκε νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο Google Maps τα ρίχνει ο οδηγός

Αρνητικός στο τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικά βρέθηκε ο οδηγός του πούλμαν στο τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες τουρίστες στο Βουκουρέστι που είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρουμάνικο κανάλι Observator Antena 1 ο οδηγός βγήκε αρνητικός στα τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ και φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως το πούλμαν είχε κατεύθυνση το Παλάτι του Κοινοβουλίου στο Βουκουρέστι και πως το Google Maps που πρότεινε ως συντομότερη διαδρομή αυτή του περάσματος Unirii.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.