Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MH17: Ρωσικός πύραυλος έριξε την πτήση της Malaysian Airlines με τους 298 νεκρούς, επιβεβαίωσε ολλανδικό δικαστήριο

Ρωσικής κατασκευής πύραυλος που εκτοξεύτηκε από την ανατολική Ουκρανία κατέρριψε την πτήση MH17 της Malaysian Airlines, τον Ιούλιο του 2014...





Ρωσικής κατασκευής πύραυλος που εκτοξεύτηκε από την ανατολική Ουκρανία κατέρριψε την πτήση MH17 της Malaysian Airlines, τον Ιούλιο του 2014. Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα (17.11.2022) ολλανδικό δικαστήριο.

Η πτήση MH17 της Malaysian Airlines χτυπήθηκε από πύραυλο ρωσικής κατασκευής, που εκτοξεύτηκε από περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, όπου ήταν σε εξέλιξη ένοπλη σύγκρουση ανάμεσα σε Ουκρανούς και φιλορώσους αυτονομιστές.

Αυτή ήταν η απόφαση ολλανδικού δικαστηρίου, το οποίο χειρίζεται την υπόθεση τεσσάρων υπόπτων για την πτώση του αεροσκάφους. 298 άνθρωποι, επιβάτες και πλήρωμα, στην πλειονότητά τους Ολλανδοί, σκοτώθηκαν από τη συντριβή της πτήσης MH17.

«Το δικαστήριο εκτιμά ότι η MH17 συνετρίβη εξαιτίας της εκτόξευσης ενός πυραύλου BUK από αγρόκτημα κοντά στο Πέρβομαϊσκ, σκοτώνοντας 283 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος» ανέφερε ο δικαστής Χέντρικ Στίινχουις.

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.