Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Delta: Το μυστικο λογισμικό που βοήθησε τους Ουκρανούς να πάρουν πίσω την Χερσώνα – Γιατί μπορεί να διαλύσει και την Τουρκία

    «Η Ουκρανία ενεργοποίησε ένα υπερσύγχρονο σύστημα λογισμικού που έλαβε από τη Δύση, το οποίο τη βοήθησε να ανακτήσει τον έλεγχο της πόλ...

   



«Η Ουκρανία ενεργοποίησε ένα υπερσύγχρονο σύστημα λογισμικού που έλαβε από τη Δύση, το οποίο τη βοήθησε να ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης Χερσώνα», σημειώνει το ισραηλινό newsrael.com.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, αυτό το σύστημα λογισμικού «μπορεί να διαμορφώσει τους πολέμους του μέλλοντος».

Δυτικοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το λογισμικό παραδόθηκε στο Κίεβο πριν από τρεις μήνες και πρόκειται νέο όπλο «πολύ σημαντικό και πολύτιμο στο πεδίο της μάχης».

Πρόκειται για ένα «έξυπνο πρόγραμμα ή σύστημα πληροφοριών μέσω Διαδικτύου, για την παρακολούθηση ρωσικών κινήσεων, γνωστό ως «Delta».

Το πακέτο λογισμικού «Delta» χρησιμοποιήθηκε με «κρίσιμη» αποτελεσματικότητα.

«Το σύστημα τέθηκε σε βέλτιστη λειτουργία κατά την ουκρανική προέλαση προς την πόλη Χερσώνα», αναφέρουν οι Ισραηλινοί, το οποίο πιθανότητα «να διαμορφώσει μελλοντικούς πολέμους».

Να σημειωθεί πως η χρήση του προγράμματος μέσω διαδικτύου, αυτόματα «αποκλύει» την Τουρκία από την χρήση αυτού του προγράμματος, αφού το τουρκικό δίκτυο 5G έχει στηθεί από την κινεζική Huawei.

Λέγεται μάλιστα πως ο βασικότερος λόγος της αποβολής της Τουρκίας από το πρόγραμμα των αμερικανικών F-35 ήταν αυτός. Αφού το σύστημα 5G της Τουρκίας ουσιαστικά ελέγχεται από την Κίνα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος διαρροής κρίσιμων πληροφορίων για τα αμερικανικά μαχητικά στην Κίνα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.