Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατιωτικός ηγέτης των Κούρδων προς Ερντογάν: Ελάτε στη Συρία & θα κάνουμε κόλαση τη Ν. Τουρκία

Ενώ κουρδικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τουρκικά F-16 ρίχνουν βόμβες φωσφόρου σκοτώνοντας παιδάκια, ο διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών...





Ενώ κουρδικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τουρκικά F-16 ρίχνουν βόμβες φωσφόρου σκοτώνοντας παιδάκια, ο διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων υπό την ηγεσία των Κούρδων στη βορειοανατολική Συρία, δήλωσε ότι ο στρατός του είναι έτοιμος να αποκρούσει μια χερσαία εισβολή από την Τουρκία.

O Özlem Alev Demirel, ευρωβουλευτής, GUE/NGL, δήλωσε : «Εδώ και δύο ημέρες, ο τουρκικός στρατός βομβαρδίζει και πάλι κουρδικές περιοχές στη βόρεια Συρία και στο βόρειο Ιράκ.

Οι μη στρατιωτικές υποδομές, όπως τα νοσοκομεία, είναι επίσης στόχοι αυτών των επιθέσεων. Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών αυξάνεται με κάθε επίθεση.

Οι βομβαρδισμοί γίνονται στις περιοχές όπου η Ρωσία και οι ΗΠΑ ελέγχουν τον εναέριο χώρο.

Άρα και οι δύο χώρες πρέπει να έχουν δώσει το πράσινο φως για αυτήν την επιθετικότητα. Δεν πρέπει λοιπόν να ήταν τυχαίο που ο Ερντογάν έδωσε την εντολή για αυτήν την επίθεση κατά την πτήση της επιστροφής του ταξιδιού του από την Ασία, όπου συνάντησε μεταξύ άλλων τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τ. Μπάιντεν".

Ο ηγέτης του SDF ρίχνει το γάντι στον τουρκικό στρατό

Ο επικεφαλής του SDF Mazloum Abdi δήλωσε είπε στο Associated Press ότι ο στρατός που έχει υπό την εξουσία του προετοιμάζεται για άλλη μια τέτοια επίθεση από τότε που η Τουρκία έκανε χερσαία επίθεση στην περιοχή το 2019.

«Πιστεύουμε ότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο όπου μπορούμε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε νέα επίθεση. Τουλάχιστον Οι Τούρκοι δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν τις περισσότερες από τις περιοχές μας και θα γίνει μεγάλη μάχη.

Εάν η Τουρκία επιτεθεί σε οποιαδήποτε περιοχή, ο πόλεμος θα επεκταθεί σε όλες τις περιοχές, υπονοώντας την νότιο Τουρκία και όλοι θα πληγωθούν από αυτό», τόνισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.