Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Οι κρατήσεις των παιδοβιαστών σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής αποκαλύπτουν νέα στοιχεία

     Δεν έχει τέλος η φρίκη και ο αποτροπιασμός για την υπόθεση του Κολωνού, όπου ένα 12χρονο κορίτσι δέχθηκε ξανά και ξανά σεξουαλική κακο...

    



Δεν έχει τέλος η φρίκη και ο αποτροπιασμός για την υπόθεση του Κολωνού, όπου ένα 12χρονο κορίτσι δέχθηκε ξανά και ξανά σεξουαλική κακοποίηση. Μετά τον οίκο ανοχής, οι αποκαλύψεις για τα μέρη που κακοποιούταν το παιδί, συνεχίζονται με ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη λίστα κρατήσεων που αποκαλύπτει το Star, υπάρχει κράτηση σε τέτοιο ξενοδοχείο από τον Γενάρη (!) γεγονός που δείχνει ότι η κακοποίηση της μικρής δεν ξεκίνησε τον Απρίλιο όπως αρχικά υπολογιζόταν αλλά μάλλον πολύ νωρίτερα…

Η λίστα των κρατήσεων

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη λίστα που αποκαλύπτει το Star, από τις κρατήσεις σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Πλατεία Αττικής, έχουν γίνει 3 κρατήσεις στα ονόματα των Ηλία Μίχου, Ιωάννη Σοφιανίδη και Αναστάσιου Λαζαρίδη.

-Ο Μίχος φέρεται να επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στις 21 Ιουλίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 211 και πλήρωσε 80 ευρώ. Η τιμή αυτή δείχνει ότι επρόκειτο για διανυκτέρευση.

-Ο Ιωάννης Σοφιανίδης φέρεται να έκανε κράτηση στο ξενοδοχείο στις 18 Σεπτεμβρίου. Έκλεισε το δωμάτιο 101 και πλήρωσε 71 ευρώ.

-Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης έκανε κράτηση στις 20 Ιανουαρίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 204 και πλήρωσε 40 ευρώ.

Και είναι αυτή η κράτηση, του Ιανουαρίου, που φαίνεται να εμφανίζεται πρώτη και να αποκαλύπτει κακοποίηση του παιδιού νωρίτερα από τον Απρίλιο που είχε υπολογιστεί αρχικά ότι άρχισαν όλα.
Το μαρτύριο του οίκου ανοχής – Δεν άντεχε και το έσκαγε

Φυσικά ο οίκος ανοχής στον οποίο πήγαινε το παιδί, είναι ο χώρος που έχει σημαδέψει περισσότερο την ψυχή του. Σύμφωνα μάλιστα με το Star, το κορίτσι πολλές φορές δεν άντεχε και το έσκαγε. Το έχει αποκαλύψει η ίδια η 12χρονη στις περιγραφές της…

12χρονη: Μου έλεγε «γιατί έφυγες και μην το ξανακάνεις»
Ερώτηση: Θύμωνε;
12χρονη: ……
Ερώτηση: Δηλαδή ;
12χρονη: Μου έλεγε «Μην το ξανακάνεις αυτό»
Νέα εντάλματα και επιστροφή των παιδιών σε συγγενής

Την ίδια ώρα, πληροφορίες λένε για την υπόθεση ότι έρχονται καινούρια εντάλματα σύλληψης για τη διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Ελέγχονται τουλάχιστον τρεις άντρες που φέρονται να πλήρωσαν μέσω τράπεζας για να πάρουν γυμνές φωτογραφίες και του κοριτσιού. Τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση των αρχών. Τους πρόδωσαν κινητά αλλά και εμβάσματα…

Στο μεταξύ, τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, επιστρέφουν από «Το χαμόγελο του παιδιού» σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, τέσσερα από τα παιδιά της οικογένειας θα μείνουν με την γιαγιά τους ενώ δύο από αυτά θα μείνουν στην θεία τους, στη Λευκάδα.

Εκεί, στη Λευκάδα, αναμένεται να μείνει και η 12χρονη, που προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.