Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιταμός παραλληλισμός από τους τούρκους...«Χτυπήσαμε έκταση όσο η Ελλάδα – Σαφές το μήνυμα τι μπορούμε να κάνουμε»

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ... ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ 2 24Ω...


ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ... ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ 2 24ΩΡΑ... ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ!


Τουρκικά πολεμικά μαχητικά που απογειώθηκαν από την Μαλάτια και το Ντιγιαρμπακίρ αλλά και τουρκικά drone που επιχείρησαν από την βάση του Μπάτμαν, έπληξαν στόχους στη Συρία και το Ιράκ.



Ο Τούρκος ειδικός σε θέματα ασφαλείας και τρομοκρατίας, Αμπντουλάχ Αγκάρ, σημείωσε μιλώντας στην τουρκική Milliyet πως η σύγχρονη δραστηριότητα των συγκεκριμένων χτυπημάτων αφορούσε σε συνολική απόσταση 1.280 χλμ και σε βάθος 195 χλμ εντός της Συρίας και του Ιράκ.

«Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα προς χώρες όπως η Ελλάδα, που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία», ανέφερε ο Αμπντουλάχ Αγκάρ.

«Είναι μεγάλη δουλειά να είσαι μια επιχείρηση με τόσα πολεμικά αεροσκάφη, αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και προειδοποίησης, αεροσκάφη τάνκερ, χρησιμοποιώντας τόσες πολλές διαφορετικές βάσεις και χρησιμοποιώντας τόσα πολλά αεροσκάφη», συμπλήρωσε.



«Από χθες, ο τουρκικός στρατός χτύπησε γραμμή μήκους 600 χιλιομέτρων σε έκταση 130 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων. 130 χιλιάδες km² είναι ακριβώς η Ελλάδα. Τα 600 χλμ. ισοδυναμούν με την απόσταση πτήσης μαχητικών του τουρκοελληνικού μετώπου από το βορρά προς το νότο της Ελλάδας. Υπάρχει πραγματικά ένα ισχυρό μήνυμα για όσους θέλουν να ακούσουν εδώ», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter o Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής Γιουκσέλ Χος. geostratigika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.