Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χουλουσί Ακάρ για τα εξοπλιστικά της Ελλάδος: Έλληνες πολιτικοί κάνουν τα πάντα για να πλήξουν την ειρήνη

Νέα ολομέτωπη επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, με αφορμή τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας. Ο Χουλ...





Νέα ολομέτωπη επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, με αφορμή τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας. Ο Χουλουσί Ακάρ δεν κατονόμασε πάντως, τους Έλληνες πολιτικούς, στους οποίους εξαπέλυσε τα πυρά του.

Το νέο παραλήρημα του Χουλουσί Ακάρ έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες (28.11.2022) σε εκδήλωση Τουρκοκυπρίων. Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έκανε λόγο τόνισε ότι συγκεκριμένους Έλληνες πολιτικούς που, όπως είπε, έχουν πόθο για εξοπλιστικά προγράμματα και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να πλήξουν την ειρήνη και την σταθερότητα μεταξύ των δυο χωρών!

Ο Χουλουσί Ακάρ φαίνεται πως εννοούσε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργού Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, αλλά δεν τους κατονόμασε.

«Με έναν ανεξήγητο τρόπο, οι Έλληνες γείτονες μας, κυρίως συγκεκριμένοι πολιτικοί κι αυτό πρέπει να το τονίσω, με έναν πόθο για εξοπλιστικά προγράμματα προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να πλήξουν την ειρήνη και την σταθερότητα μεταξύ των δυο χωρών. Εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου αλλά δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας», συμπλήρωσε ο Ακάρ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Ακάρ: «Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο»

Ο Χουλουσί Ακάρ έκανε αναφορά, φυσικά, και στην Κύπρο και τους Τουρκοκύπριους και τόνισε: «Είμαστε υπέρ της ειρηνικής επίλυσης των προβλημάτων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας. Όμως δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματά μας, όπως και των Κυπρίων αδελφών μας κι όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.