Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Ο γιος του Ρόμπερτ Μενέντεζ γιόρτασε με Έλληνες την εκλογή του

    Ο γιος του Ρόμπερτ Μενέντεζ γιόρτασε με Έλληνες την εκλογή του στο Νιου Τζέρσεϊ Ογιος του φιλέλληνα επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών ...

   



Ο γιος του Ρόμπερτ Μενέντεζ γιόρτασε με Έλληνες την εκλογή του στο Νιου Τζέρσεϊ

Ογιος του φιλέλληνα επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ, Ρόμπερτ Μενέντεζ Τζούνιορ, εξελέγει στο Νιου Τζέρσεϊ και πανηγύρισε την εκλογή του στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ μαζί με Έλληνες της διασποράς, που στήριξαν την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο ίδιος νίκησε τον Ρεπουμπλικανό Μάρκο Αρόγιο και σύμφωνα με τον ekirikas.com, μέσα σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα Δημοκρατικοί από όλες τις κοινότητες, Αμερικανοί, Κουβανοί, Αφροαμερικανοί, Εβραίοι, Ινδοί, Ελληνες και πολλοί άλλοι Ισπανόφωνοι, δήλωσαν με την παρουσία τους, όχι μόνο την υποστήριξή τους στη νέα ηγετική φυσιογνωμία του Μενέντεζ Τζούνιορ, αλλά στο πολιτικό ήθος του απόγονου περήφανων Κουβανών μεταναστών και εργατικών μελών της Ένωσης, γιο πρωτοποριακού πολιτικού ηγέτη, που ανατράφηκε, όπως ανέφερε και ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της θερμής ομιλίας του, εκτιμώντας την κοινωνική και δημόσια προσφορά, που φέρνει πάντα θετικές αλλαγές στις κοινότητες και υποσχόμενος το μήνυμα της εκστρατείας του «μια Αμερική που λειτουργεί για όλους».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και επαίνους του Δημοκρατικού Raj Mukherji (Ρατζ Μουκέρτζι), Αντιπροέδρου Πολιτειακής Συνέλευσης στο νομοθετικό Σώμα της Νέας Ιερσέης στην 33η Νομοθετική Περιφέρεια.

Στη συνέχεια, μίλησε ο κυβερνήτης της Νέας Ιερσέης Phil Murphy (Φίλιπ Μέρφι), ο οποίος χαρακτήρισε τον Ρομπ Μενέντεζ Τζούνιορ «Σούπερ Σταρ» και τόνισε πως στη Βουλή των Αντιπροσώπων, «θα υπάρχει τώρα μέσα ένας Μεγάλος Ηγέτης».

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Μπομπ Μενέντεζ, ο γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Νέα Ιερσέη, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ και πατέρας του νεοεκλεγέντος, εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του γιου του και έκανε μικρή αναδρομή στις προσπάθειές του και τους αγώνες του από μικρό παιδί να πετύχει.

Στο τέλος πήρε τον λόγο ο Ρόμπερτ Μενέντεζ Τζούνιορ, ο οποίος μετά από την έκφραση της ευγνωμοσύνης του σε μια σειρά συνεργατών, φίλων και συγγενών, που τον υποστήριξαν στην προεκλογική του εκστρατεία, αναφέρθηκε εν συντομία στην πλατφόρμα του προγράμματός του, για προσιτή στέγαση, δίκαιους μισθούς, ίση μεταχείριση γυναικών, και πολλά άλλα που θα επηρεάσουν θετικά τους κατοίκους της κομητείας Χάντσον. «Είμαι ευγνώμων σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, ο δρόμος είναι μπροστά μας. Αυτή είναι μόνο η αρχή!» είπε ο νέος βουλευτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.