Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στο Ντάλας: Συγκρούστηκαν αεροπλάνα σε αεροπορική επίδειξη – Συγκλονιστικά BINTEO

  Σε τραγωδία εξελίχθηκε μία αεροπορική επίδειξη για την «Ημέρα των Βετεράνων» στο Ντάλας των ΗΠΑ, καθώς δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στ...

 





Σε τραγωδία εξελίχθηκε μία αεροπορική επίδειξη για την «Ημέρα των Βετεράνων» στο Ντάλας των ΗΠΑ, καθώς δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά την επίδειξη αεροσκαφών, “Το Wings Over Dallas” που φιλοξενείται από την Commemorative Air Force, μια οργάνωση που εδρεύει στο αεροδρόμιο Red Bird και ειδικεύεται στη διατήρηση αεροσκαφών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, φαίνεται ένα μεγάλο βομβαρδιστικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Boeing B-17 Flying Fortress, να κινείται στον αέρα, όταν ένα μικρότερο αεροσκάφος, Bell P-63 Kingcobra, πέφτει πάνω του με αποτέλεσμα και τα δύο αεροσκάφη να διαλυθούν ενώ βρίσκονται ακόμη στον αέρα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα συντρίμμια των δύο αεροπλάνων έπεσαν στον αυτοκινητόδρομο 67, ενώ προκλήθηκε και φωτιά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές για τα θύματα από την σύγκρουση. Τόσο η FAA όσο και η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Μεταφορών (NTSB) διέταξαν έρευνα για τα αίτια της σύγκρουσης των δύο αεροσκαφών και τα μέτρα ασφαλείας στην επίδειξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.