Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρεγάτες: Στο νερό η πρώτη Belh@rra – Έτοιμη η Αθήνα να αποκτήσει και 4ο πλοίο – Ακολουθούν κορβέτες

  Ευχάριστες εξελίξεις από το μέτωπο των εξοπλιστικών – Οι Γάλλοι έριξαν σήμερα στο νερό την πρώτη φρεγάτα FDI, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο ...

 



Ευχάριστες εξελίξεις από το μέτωπο των εξοπλιστικών – Οι Γάλλοι έριξαν σήμερα στο νερό την πρώτη φρεγάτα FDI, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να δίνει το «παρών» στην τελετή - «Κλειδώνει» η απόφαση για ενεργοποίηση της otion για 4η ελληνική Belh@rra και παίρνουν αμέσως σειρά οι κορβέτες και ο εκσυγχρονισμός των ΜΕΚΟ.



Σπουδαία μέρα είναι η σημερινή για το πρόγραμμα των φρεγατών FDI Belh@rra, μιας και στη Γαλλία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (07/11) η τελετή καθέλκυσης της πρώτης φρεγάτας, η οποία προορίζεται για το γαλλικό πολεμικό ναυτικό.







Η τελετή στα ναυπηγεία της Naval Group στη Λοριάν είχε βεβαίως και ελληνική παρουσία και μάλιστα την πολιτική ηγεσία του ελληνικού «Πενταγώνου». Η παρουσία του κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου στη Γαλλία είναι και συμβολική αλλά και ουσιαστική, με τον ίδιο βεβαίως να έχει καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση από τη χώρα μας του γαλλικού υπερόπλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.