Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οργή στην Άγκυρα για τα προμήθεια 50 ελικοπτέρων Black Hawk... «Τα 30 βρίσκονται ήδη στην Αλεξανδρούπολη» λένε οι Τούρκοι

«Οι ΗΠΑ θα δωρίσουν στην Ελλάδα περίπου 50 ελικόπτερα τύπου UH-60 τύπου Black Hawk» Μεγάλη τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι 30 αμερικανι...






«Οι ΗΠΑ θα δωρίσουν στην Ελλάδα περίπου 50 ελικόπτερα τύπου UH-60 τύπου Black Hawk»

Μεγάλη τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι 30 αμερικανικά ελικόπτερα Black Hawks φυλάσσονται στην Αλεξανδρούπολη, τα οποία αναμένεται να δοθούν στην Ελλάδα Δωρεάν.

“Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να δωρίσουν στην Ελλάδα περίπου 50 ελικόπτερα UH-60 Black Hawk, γνωστά ως «μαύρα γεράκια» τα οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ετοιμάζονται να δωρίσουν τα ελικόπτερα αυτά στον ελληνικό στρατό στο πλαίσιο του προγράμματος «Sustainable Defense Equipment (EDA), λόγω αντικατάστασης ελικοπτέρων τύπου UH-1 στις Ελληνικές Χερσαίες Δυνάμεις.

Πηγές από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι τα ελικόπτερα τύπου UH-60A είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούν να υπηρετήσουν τον ελληνικό στρατό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα”, καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Καθόλου καλά νέα για την Άγκυρα όλα αυτά, ειδικά μετά την ανακοίνωση του αμερικανικού ΥΠΕΞ για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδος και Λιβύης, η οποία χαλάει τα σχέδια τους στην Μεσόγειο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.