Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Πάρο: Χειροπέδες σε 29χρονο για αποπλάνηση τριών 14χρονων κοριτσιών

     Στη σύλληψη ενός 29χρονου, μόνιμου κατοίκου της Πάρου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. του νησιού, ύστερα από έρευνα που ξεκίνησε α...

    



Στη σύλληψη ενός 29χρονου, μόνιμου κατοίκου της Πάρου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. του νησιού, ύστερα από έρευνα που ξεκίνησε από πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος άνδρας αυτός έχει αποπλανήσει ανήλικες.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες τη Δευτέρα (21/11), ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκων. Πρόκειται για κακούργημα, διότι οι τα κορίτσια είναι ηλικίας μικρότερης των 15 ετών και πιο αναλυτικά –σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ο συλληφθείς είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με 14χρονες μαθήτριες και προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η πληροφορία έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή (20/11) και αμέσως κλήθηκε για κατάθεση μία 14χρονη που φερόταν να έχει σχέση με τον 29χρονο. Το παιδί επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της, ωστόσο, κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος άνδρας είχε συνάψει σχέση με ακόμα δύο μαθήτριες (σ.σ. ηλικίας 14 ετών και αυτές), οι οποίες επίσης κλήθηκαν για κατάθεση και επιβεβαίωσαν το γεγονός, δηλώνοντας και αυτές ότι όλα έγιναν με τη θέλησή τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και στις τρεις περιπτώσεις οι γονείς των παιδιών δεν είχαν καταλάβει ότι ο 29χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ανήλικες, γι’ αυτό και δεν είχαν προχωρήσει σε καταγγελία.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στην κατοχή της επικοινωνίες του συλληφθέντα με τις ανήλικες που αποδεικνύουν τα αδικήματα. Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.