Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγρίνιο: 18χρονος Ρομά ο ένας από του τρεις που άρπαξαν 30.000 ευρώ από εκκλησία

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους τρεις δράστες της διάρρηξης στο χρηματοκιβώτιο της εκκλησίας του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο, αλλά δεν συνελή...





Ταυτοποιήθηκε ένας από τους τρεις δράστες της διάρρηξης στο χρηματοκιβώτιο της εκκλησίας του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ δεν έχει βρεθεί και η ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά ύψους 30.000 ευρώ, 15 λίρες Αγγλίας και χρυσά αφιερώματα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου έφτασαν στα ίχνη ενός 18χρονου Ρομά που διέρρηξε τα γραφεία του ναού δίπλα στην εκκλησία, αφού απενεργοποίησε τον συναγερμό και την κάμερα ασφαλείας και κατάφερε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, παρ' όλο που έχει 12 πύρους ασφαλείας και να αρπάξει, μαζί με τους συνεργούς του, τα χρήματα και τα τιμαλφή. Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου κατά την απουσία του εφημέριου της εκκλησίας στο Άγιο Όρος και έγινε αντιληπτή από τον επίτροπο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Όμως, δεν έχουν εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των άλλων δυο συνεργών του, που φέρονται να τα έχουν στην κατοχή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, λίγες ημέρες πριν από την εισβολή τους στο ναό του Αγίου Χριστοφόρου, οι τρεις δράστες είχαν διαρρήξει και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Αγρίνιο, αλλά τότε δεν βρήκαν κάτι αξίας και έφυγαν με άδεια χέρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.