Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία; Έγδυσαν, χτύπησαν και χάραξαν στο πρόσωπο έφηβο επειδή έστειλε μήνυμα σε κοπέλα -βίντεο

Τον έγδυσαν μέχρι τα εσώρουχά του στη μέση του δρόμου, τον χτύπησαν και του έκοψαν το πρόσωπο με ξυράφι! Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 Στα Άδανα,...





Τον έγδυσαν μέχρι τα εσώρουχά του στη μέση του δρόμου, τον χτύπησαν και του έκοψαν το πρόσωπο με ξυράφι!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Στα Άδανα,μια ομάδα συγγενών, έγδυσε έναν νεαρό άνδρα, για τον οποίο ισχυρίστηκαν ότι έστειλε μήνυμα σε νέα κοπέλα, μέχρι που έμεινε με τα εσώρουχά του στη μέση του δρόμου, στη συνέχεια τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και του έκοψαν το πρόσωπο με ξυραφάκι.



Στα Άδανα, κοντά στο ιστορικό Μεγάλο Ρολόι, μια ομάδα έπιασε στη μέση του δρόμου έναν νεαρό άνδρα, για τον οποίο ισχυρίστηκαν ότι είχε στείλει μήνυμα σε μια νεαρή κοπέλα που ήταν κοντά του και άρχισαν να τον χτυπάνε . Κάποια άτομα από την ομάδα, όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των οποίων και ο μεγαλύτερος αδερφός της νεαρής, του έβγαλαν τα ρούχα, ενώ άλλοι επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές.

Ένα άτομο που σκαρφάλωσε στον νεαρό που ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος και έκοψε το πρόσωπο του νεαρού με ένα ξυράφι στο χέρι. Σε κινητό τηλέφωνο καταγράφηκε η εξαγριωμένη ομάδα να να γδύνει, να χτυπάει και να τραυματίζει τον έφηβο με τα εσώρουχά του.

Μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων στα social media, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα. Η αστυνομία συνεχίζει τις εργασίες για τον προσδιορισμό της ταυτότητας των δραστών και του κακοποιημένου νεαρού. Από την άλλη, μαθεύτηκε ότι ο νεαρός που χτυπήθηκε από το πλήθος και του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, μετά το συμβάν δεν υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.

https://tele1.com.tr/sokak-ortasinda-ic-camasirina-kadar-soyup-darp-ettiler-yuzunu-jiletle-kestiler-724107/ - https://tourkikanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.