Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κούρσα τρόμου στη Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε λεωφορείο με αλυσίδα και μαχαίρι και βγήκε από το παράθυρο! (

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το απόγευμα της Τρίτης επιβάτες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival....





Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το απόγευμα της Τρίτης επιβάτες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο τρόμος για τους επιβάτες ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:30, όταν το λεωφορείο της γραμμής 1Χ έφτανε στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.Τότε ένας άνδρας μπήκε στο λεωφορείο έχοντας μια αλυσίδα στο στόμα του, ενώ κρατούσε και μαχαίρι!

Όταν οι υπόλοιποι επιβάτες κατάλαβαν πως είχε πάνω του μαχαίρι, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ταυτόχρονα, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και έκλεισε τις πόρτες, προκειμένου ο άνδρας να μην καταφέρει να ξεφύγει.

Εκείνος τότε κατάλαβε πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, επιχείρησε αρχικά να ανοίξει την πόρτα με το σύστημα έκτακτης ανάγκης. Όταν διαπίστωσε πως αυτό δεν ήταν εφικτό, άρπαξε ένα κόκκινο σφυρί έκτακτης ανάγκης και έσπασε το παράθυρο.

Ο άνδρας πήδηξε έξω από το λεωφορείο και άρχισε να τρέχει. Επιβάτες προσπάθησαν να τον καταδιώξουν πεζή, δίχως όμως να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο αναζητούν το άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.