Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Σοκ από καταγγελία μητέρας για σεξουαλική κακοποίηση 9 μηνών βρέφους – «Τα μάζεψε» στη συνέχεια

Σοκ προκάλεσε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, η καταγγελία μιας μητέρας για σεξουαλική κακοποίηση του μόλις 9 μηνών αγοριού της. Ε...





Σοκ προκάλεσε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, η καταγγελία μιας μητέρας για σεξουαλική κακοποίηση του μόλις 9 μηνών αγοριού της. Ειδικότερα, σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο την Κυριακή και ισχυρίστηκε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και τη μητέρα της.



Όπως ήταν φυσικό άμεσα υπήρξε ενημέρωση της Αστυνομίας από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου καθώς η καταγγελία ήταν πολύ σοβαρή και επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του τοπικού σάιτ, γιατί η μητέρα ήθελε στη συνέχεια να πάρει το παιδί και να φύγει, ενώ το βρέφος χρειαζόταν νοσηλεία καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί του 3ου Τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της μητέρας περί κακοποίησης του 9 μηνών αγοριού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από κάποια στιγμή και μετά η μητέρα «μάζεψε» τα όσα υποστήριξε, όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η έρευνα συνεχίζεται.

Στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ., το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας.

Ωστόσο, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υπογράμμιζε στο tempo24.news πως η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.