Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρτυρίες ντοκουμέντο από τις ιερόδουλες του Κεραμεικού - Γνωστός στους οίκους ανοχής ο παιδόφιλος Ηλίας Μίχος

Γνώριμος στις πιάτσες του έρωτα φαίνεται πως ήταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, φερόμενος ως βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό, ό...





Γνώριμος στις πιάτσες του έρωτα φαίνεται πως ήταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, φερόμενος ως βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό, όπως μαρτυρούν άτομα από τους οίκους ανοχής του Κεραμεικού.



Το protothema.gr μπήκε σε έναν οίκο ανοχής της περιοχής αναζητώντας μέσα από τις μαρτυρίες των ιερόδουλων την «κρυφή» ζωή του καλού «οικογενειάρχη» που κακοποίησε την 12χρονη. Οι κοπέλες με το που είδαν τη φωτογραφία του Μίχου αναγνώρισαν αμέσως τον μέχρι πρότινος «πελάτη» τους. Συγκεκριμένα, μια ιερόδουλη από την Κούβα καταγγέλλει στη μαρτυρία -ντοκουμέντο του protothema.gr πως ο 53χρονος πριν από μία εβδομάδα είχε πάει ως πελάτης στον οίκο ανοχής που εργάζεται.





«Την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει εδώ (αυτός στη φωτογραφία) θυμάμαι. Όχι αυτός (δεξιά στη φωτογραφία), αυτός», λέει η ιερόδουλη η οποία δεν αναγνώρισε άλλο πρόσωπο να τον συνοδεύει. «Όχι με αυτόν. Μόνος του ήταν», προσθέτει και ούτε θυμάται να έχει πάει εκεί με κάποιο κορίτσι. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως το πρόσωπο το οποίο αναγνωρίζει στη φωτογραφία του 53χρονου είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν το studio.



Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του φερόμενου ως δράστη, και άλλοι εργαζόμενοι στους οίκους ανοχής του Κεραμεικού αναγνώρισαν και θυμήθηκαν τον 53χρονο να γυρνάει στην περιοχή ως πελάτης.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, κυρία Ασπασία Ταραχοπούλου, χαρακτηρίζει ως βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας η οποία υποστηρίζει πως ο Μίχος πήγαινε την 12χρονη στον οικο ανοχής της στον Κεραμεικό για να συναντιέται με επώνυμους πελάτες.

------------------------------------------



Η μάρτυς οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει ενώ η 12χρονη αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ώστε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της ιερόδουλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.