Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης – Tι είπαν για τα εμβάσματα οι δικηγόροι της

  Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, όπως τόνισαν ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, και η δικηγόρος της οικογένειας, Α...

 



Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, όπως τόνισαν ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, και η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου, εξερχόμενοι από τη ΓΑΔΑ.

«Βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει η μητέρα της 12χρονης με τον κατηγορούμενο. Χωρίς να έχουμε πάρει την δικογραφία, υπάρχουν και δύο εμβάσματα που είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά, (20 με 25 ευρώ). Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα. Σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, που εγώ θεωρώ ότι είναι κύκλωμα, δεν θεωρώ ότι θα έχουμε να κάνουμε μόνο με τους δύο κατηγορούμενους. Νομίζω ότι θα είναι και άλλοι κατηγορούμενοι. Εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Αύριο η μητέρα οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Γι’ αυτό και το ένταλμα. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

«Δεν γνωρίζω αν θα εξεταστούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, αλλά από την εμπειρία μου πιστεύω ότι θα εξεταστούν, ειδικά τα ενήλικα» πρόσθεσε.

«Ήθελε να την ενοχοποιήσει»

«Δεν την περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα. Περιμένουμε να δούμε την δικογραφία και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Μάθαμε ότι εκδόθηκε ένα ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της μαστροπείας. Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες» η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

------------------------------------------


Αναφερόμενη στα δύο εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, η κ. Ταραχοπούλου ανέφερε ότι «δεν ήξερε για τα εμβάσματα η μητέρα. Προφανώς είχε σχέδιο ο κατηγορούμενος για να την ενοχοποιήσει».

«Η μητέρα κλαίει. Λέει ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά» είπε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.