Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Μπαλάσκας: Σύντομα θα «βρέχει» εντάλματα σύλληψης

   Σύντομα θα βρέχει εντάλματα σύλληψης» εκτιμά ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας για την υπόθεση βιασμού και εκπό...

  



Σύντομα θα βρέχει εντάλματα σύλληψης» εκτιμά ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως είπε μιλώντας στον ANT1, τόσα χρόνια που είναι στο Σώμα «δεν έχει ξαναδεί τέτοια πράγματα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο γνωστός ποινικολόγος, Θεόδωρος Μαντάς και υπογράμμισε ότι η προβλεπόμενη ποινή για βιασμό σε ανήλικο κάτω των 12 ετών είναι τα ισόβια. Σε αντίθεση, αν το δικαστήριο αποδεχτεί ότι δεν υπήρξε σωματική η ψυχολογική βία, τότε η προβλεπόμενη ποινή είναι ανάμεσα στα 10 και τα 15 έτη.

Ο κ. Μαντάς θεώρησε δεδομένο ότι η ανακριτική έρευνα θα επεκταθεί και στη λίστα των υποψήφιων «πελατών» της 12χρονης. Και για αυτούς είτε συνευρέθηκαν, είτε επιδίωξαν να συνευρεθούν με ανήλικη υπάρχει ποινικό αδίκημα.

Επίσης, ο κ. Μαντάς είπε ότι όταν η υπόθεση φτάσει στη Δικαιοσύνη, θα εκδικαστεί από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο θα αποτελείται από 4 τακτικούς δικαστές και 4 ενόρκους.

------------------------------------------


Στην εκπομπή εμφανίστηκε και η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία αρχικά είχε υποστηρίξει ότι ο 53χρονος έφερνε τη 12χρονη στον οίκο ανοχής και τώρα υποστηρίζει πως ποτέ δεν έγινε αυτό και όλα γίνονταν έξω από τον οίκο ανοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.