Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 17χρονης στη Λιβαδειά: Δύο συλλήψεις στο Κερατσίνι μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Η ανατριχιαστική καταγγελία της 17χρονης κινητοποίησε την αστυνομία που προχώρησε σε συλλήψεις. Ο βιασμός της, όπως υποστηρίζει σημειώθηκε ...





Η ανατριχιαστική καταγγελία της 17χρονης κινητοποίησε την αστυνομία που προχώρησε σε συλλήψεις. Ο βιασμός της, όπως υποστηρίζει σημειώθηκε σε χωράφι στη Λιβαδειά…

Οι αστυνομικοί ξετυλίγουν το κουβάρι μιας νέας εξαιρετικά σοβαρής υπόθεσης στη Λιβαδειά, μετά την καταγγελία που έκανε 17χρονη. Όπως είπε, ο βιασμός της σημειώθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, όταν οι δύο άντρες που έχουν συλληφθεί την οδήγησαν σε χωράφι. 

Η ίδια υποστήριξε ότι είχε ραντεβού με τον έναν που είχε έρθει από την Αθήνα για να την συναντήσει. Όταν διαπίστωσε ότι μαζί του υπήρχε και ένα δεύτερο άτομο προσπάθησε να φύγει. Οι κατηγορούμενοι την τράβηξαν μέσα και την οδήγησαν στο χωράφι.

Στη σύλληψη δυο 23χρονων για τον βιασμό μιας 17χρονης στη Λιβαδειά προχώρησε χθες το βράδυ (13/10) η αστυνομία στο Κερατσίνι. Το συμβάν κατήγγειλε η ανήλικη στην Ασφάλεια Λιβαδειάς, αναφέροντας πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους νεαρούς, οι οποίοι πήγαν στην πόλη και συναντήθηκαν μαζί της.

Οι νεαροί όπως είπε, την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα χωράφι όπου την βίασαν και οι δύο. Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν από την περιοχή. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, το βράδυ, και η αστυνομία προχώρησε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

------------------------------------------


Τους εντόπισε στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβε. Οι δυο νεαροί αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.