Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός; Σε άμεσο πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο υπ...





Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού και να συνομιλούσε μαζί της.

Η αποκάλυψη για τον αστυνομικό που φέρεται να συνομιλούσε με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό έγινε στην εκπομπή Live News από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ», ο οποίος ανέφερε «Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ». Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.