Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρέχει η Ορθοδοξία από τα πατζάκια τους! Ρώσοι στρατιώτες βίασαν ομαδικά Ουκρανή και κακοποίησαν την 4χρονη κόρη της

  Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι οι Ρώσοι κακοποίησαν σεξουαλικά τον σύζυγό της και στη συνέχεια την υποχρέωσαν να κάνει μαζί του έρωτα - Ακολο...

 



Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι οι Ρώσοι κακοποίησαν σεξουαλικά τον σύζυγό της και στη συνέχεια την υποχρέωσαν να κάνει μαζί του έρωτα - Ακολούθως ένας εξ αυτών βίασε την 4χρονη κόρη τους

Παγκόσμιο σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν Ρώσοι στρατιώτες στα ουκρανικά εδάφη. Σύμφωνα με μία έκθεση του ΟΗΕ Ρώσοι στρατιώτες δεν δίστασαν να προχωρήσουν σε ομαδικούς βιασμούς αμάχων πολιτών με πολλές περιπτώσεις να συγκλονίζουν.

Πρώτη περίπτωση

Ομάδα Ρώσων στρατιωτιών αφού βίασε ομαδικά μία 22χρονη μητέρα στη συνέχεια κακοποίησαν σεξουαλικά και τον σύζυγό της. Ακολούθως τους υποχρέωσαν να κάνουν έρωτα και ένας εξ αυτών προχώρησε στον βιασμό της.

Δεύτερη περίπτωση

Η δεύτερη περίπτωση που περιγράφεται στην έκθεση των Ηνωμένων Εθνών ρωσικές δυνάμεις κατοχής σε ένα χωριό του Τσερνίχιβ, βίασαν μέσα στο σπίτι της μία 83χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου της ο οποίος ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τρίτη περίπτωση

Μία 56χρονη γυναίκα που μένει σε ένα χωριό στα περίχωρα του Κιέβου κατήγγειλε ότι τρεις Ρώσοι στρατιώτες εισέβαλαν στο σπίτι της. Οι δύο από αυτούς την βίασαν ομαδικά ενώ ο τρίτος παρακολουθούσε την κακοποίησή της.

Τόσο οι παραπάνω μαρτυρίες όσο και άλλες που υπάρχουν μέσα στην έκθεση του ΟΗΕ δείχνουν ότι οι Ρώσοι στρατιώτες από την έναρξη της εισβολής μέχρι και σήμερα χρησιμοποίησαν ως όπλο τους βιασμούς αμάχων. Στην ίδια έκθεση τονίζεται ότι οι Ρώσοι στρατιώτες εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες άγνωστο αριθμό αμάχων, στο Κίεβο, στο Τσερνιχίφ, στο Χάρκοβο με το νεότερο θύμα να είναι ένα αγόρι 14 ετών.

Στην έκθεση, τα μέλη της Ανεξάρτητης Διεθνούς Επιτροπής Έρευνας για την Ουκρανία ανέφεραν ότι είχαν επίσης τεκμηριώσει περιπτώσεις βασανιστηρίων, κακομεταχείρισης και παράνομου εγκλεισμού που διαπράχθηκαν σε περιοχές που κατέλαβαν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Παράλληλα περιγράφονται με λεπτομέρεια περιπτώσεις βιασμών γυναικών μέσα στα σπίτια τους ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπου οι Ρώσοι άρπαζαν νεαρές γυναίκες και τις κακοποιούσαν σεξουαλικά σε ακατοίκητες περιοχές με πολλές εξ αυτών να σκέφτονται την αυτοκτονία.

------------------------------------------


Παράλληλα σε πολλές περιπτώσεις, οι Ρώσοι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν τους συζύγους των γυναικών. Σε άλλες περιπτώσεις μόλις οι άνδρες προσπαθούσαν να τους εμποδίσουν οι Ρώσοι τους απειλούσαν λέγοντας ότι θα τους σκοτώσουν επιτόπου.

«Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πράξεις βιασμού ισοδυναμούν επίσης με βασανιστήρια και σκληρή ή απάνθρωπη μεταχείριση για τα θύματα και για τους συγγενείς που αναγκάστηκαν να τα παρακολουθήσουν», αναφέρει η έκθεση του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.