Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης: Ομολόγησαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη, αρνούνται τον βιασμό οι δύο κατηγορούμενοι

Ενώπιον του εισαγγελέα βρίσκονται αυτή την ώρα οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Οι απολογίες τους στην 33η α...





Ενώπιον του εισαγγελέα βρίσκονται αυτή την ώρα οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια ολοκληρώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους δυο κατηγορούμενους δεν αποδέχθηκαν την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης. Ωστόσο, και οι δυο φέρονται να κατέθεσαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί!

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Οι ίδιες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά στις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 42χρονος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Τέλος, σε δήλωση της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως αύριο το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε εκτίμησε ότι υπάρχουν κι αλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Βάσιμη χαρακτήρισε τη μαρτυρία της γυναίκας η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της, η συνήγορος της 12χρονης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.