Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δυστύχημα στην Ημαθία: Πολυτραυματίας η 11χρονη που έχασε την 15χρονη αδερφή της στο τροχαίο

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας η 11χρονη που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία. Η ...





Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας η 11χρονη που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία.

Η 15χρονη αδερφή της έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκαν πεζές μαζί με τη μητέρα της από αυτοκίνητο στην Παλαιόχωρα στην Ημαθία το βράδυ της Παρασκευής.

Η ανήλικη σύμφωνα με το voria μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βέροιας αλλά, λόγως της κατάστασης της υγείας της, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το κορίτσι, η αδερφή της οποίας δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, νοσηλεύεται στην παιδοορθοπαιδική κλινική του Ιπποκρατείου, ενώ μετά τη μεταφορά της χειρουργήθηκε άμεσα.

Η 11χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα στην κνήμη αλλά και στον θώρακα, όπως και σε άλλα σημεία του σώματός της, αλλά η κατάσταση της υγείας της θεωρείται σταθερή. Η ίδια παρακολουθείται τόσο από ορθοπαιδικούς όσο και από παιδοχειρουργούς

Να σημειωθεί ότι το όχημα που παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο κορίτσια εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και αναζητείται από τις αρχές. Τόσο τα θύματα όσο και ο δράστης είναι ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.