Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνοκυπριακό φορητό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου RF HUNTER

Αναφερθήκαμε προσφάτως στα δύο ολοκληρωμένα κύρια οπλικά συστήματα, το σκάφος ΑΓΗΝΩΡ και το όχημα ΟΠΛΙΤΗΣ που έχει παρουσιάσει η Ελληνική Α...





Αναφερθήκαμε προσφάτως στα δύο ολοκληρωμένα κύρια οπλικά συστήματα, το σκάφος ΑΓΗΝΩΡ και το όχημα ΟΠΛΙΤΗΣ που έχει παρουσιάσει η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, εξέλιξη που δεν έχει γίνει πλήρως αντιληπτή σε όλες τις διαστάσεις της.

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ Δ. ΒΛΑΣΣΗ
ΠΗΓΗ: ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

Αλλά τον περασμένο Ιούνιο, στην διάρκεια της διεθνούς εκθέσεως χερσαίου αμυντικού υλικού EUROSATORY 2022, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημοσίως και το πρώτο ολοκληρωμένο αμυντικό προϊόν που αναπτύχθηκε από εταιρεία της αμυντικής βιομηχανίας της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Πρόκειται για την εταιρεία SignalGeneriX, η οποία έχει ιστορία 18 ετών και η ειδίκευσή της είναι η σχεδίαση και παραγωγή ηλεκτρονικών, για τις ανάγκες πελατών είτε του πολιτικού τομέα, είτε του αμυντικού. Το 90% του κύκλου εργασιών της εταιρείας αφορά το εξωτερικό, δείγμα της έντονης εξωστρέφειας από την οποία διακρίθηκε από την εποχή της ιδρύσεώς της.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Δρ. Τάσος Κουνούδης, ο οποίος έλαβε το πτυχίο του Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών το 1997 κι εν συνεχεία το 2000, Διδακτορικό στην Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων και τις Τηλεπικοινωνίες από το Imperial College London. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.