Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον έπιασαν την περασμένη βδομάδα στην Ειδομενή αλλά τον άφησαν! Πιθανό να έχει διαφύγει από την Ελλάδα ο Πακιστανός δολοφόνος της 35χρονης στη Λάρισα!

Τον Πακιστανό φίλο της 35χρονης αναζητούν οι αρχές, καθώς θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της στη Λάρισα. Πριν από ...





Τον Πακιστανό φίλο της 35χρονης αναζητούν οι αρχές, καθώς θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της στη Λάρισα.



Πριν από λίγες ημέρες ο άνδρας που είναι γνωστός στις αρχές μαζί με κάποιους άλλους προσπάθησε από την Ειδομένη να περάσει στα Σκόπια. Εκεί τον σταμάτησαν οι αρχές, είδαν ότι δεν μπορεί να βγει εκτός Ελλάδας και τον γύρισαν πίσω.

Τότε δεν είχε γίνει γνωστή η δολοφονία της 35χρονης (υπολογίζεται ότι έχει γίνει πριν από έξι ημέρες) και έτσι η πράξη του να περάσει τα σύνορα δεν κίνησε υποψίες.

Εκτιμάται ότι πιθανότατα να έχει καταφέρει να φύγει από την Ελλάδα και με τη στάση του θεωρείται ο υπ’ αριθμόν ένας ύποπτος για τη δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι ο Πακιστανός είχε συλληφθεί στην Αθήνα για υπόθεση ναρκωτικών ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Επρεπε να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα ενώ του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Από την αυτοψία του διαμερίσματος και την εξέτασης της σορού που έγινε παρουσία του ιατροδικαστή Λάρισας Χρήστου Κραβαρίτη διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη έφερε τραύμα στο κεφάλι και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Μαρίνος Αλειφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.