Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ετοιμαζόμαστε... Εκπαίδευση τον κομάντος της ΔΕΠ στα οχήματα Ειδικών Αποστολών «POLARIS MRZR» (Εικόνες)

Τα εν λόγω Οχήματα Μάχης έχουν την δυνατότητα να φέρουν ένα μεγάλο εύρος οπλικών συστημάτων, από πολυβόλο minigun έως Αντιαρματικά Βλήματα ...





Τα εν λόγω Οχήματα Μάχης έχουν την δυνατότητα να φέρουν ένα μεγάλο εύρος οπλικών συστημάτων, από πολυβόλο minigun έως Αντιαρματικά Βλήματα ή Κατευθυνόμενες Ρουκέτες



Από την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ στον χειρισμό, στην λειτουργία και στην συντήρηση των νεοαποκτηθέντων Οχημάτων Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR.

Η ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της και των μέσων που διαθέτει, παρέλαβε 4 Οχήματα Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR με σκοπό την επιχειρησιακή τους αξιοποίηση σε όλα τα είδη αποστολών των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, δύναται να συμμετέχουν σε αποστολές αναγνώρισης, επιτήρησης, άμεσης επιθετικής ενέργειας, καθώς και αποστολές υποστήριξης όπως μεταφορά υλικών και διακομιδές τραυματιών.




Τα εν λόγω Οχήματα Μάχης έχουν την δυνατότητα να φέρουν ένα μεγάλο εύρος οπλικών συστημάτων, από πολυβόλο minigun έως Αντιαρματικά Βλήματα ή Κατευθυνόμενες Ρουκέτες, καθώς και ειδικό εξοπλισμό παρατήρησης, επικοινωνιών και ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ λόγω των τεχνικών προδιαγραφών τους δύναται να μεταφέρονται από Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και από Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.