Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα τους πάρουμε φαλάγγι... Μόλις τα μισά τουρκικά F-16 μπορούν να πετάξουν! Ανταλλακτικά ΓΙΟΚ από το εμπάργκο των ΗΠΑ!

«Οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον η διαθεσιμότητα των τουρκικών F16 κυμαίνεται στο 50% και η δύναμή τους υπολογίζεται στο σύνολο περίπου στα ...





«Οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον η διαθεσιμότητα των τουρκικών F16 κυμαίνεται στο 50% και η δύναμή τους υπολογίζεται στο σύνολο περίπου στα 230» ανέφερε ο Βαγγέλης Γεωργούσης, Πτέραρχος ε.α., πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, σε σχέση με το γεγονός ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί ήδη αρκετές φορές και σε περισσότερη και συχνότητα τα drones.



«Ο πρώτος λόγος είναι ότι η διαθεσιμότητα της τουρκικής αεροπορίας σε F16 όσο περνούν οι μέρες και το αμερικανικό εμπάργκο σφίγγει σε ανταλλακτικά και συγκεκριμένα συστήματα, μειώνεται η διαθεσιμότητα. Επομένως, αν συμπληρώνουν τα αεροσκάφη τις ώρες της πτήσης στο Αιγαίο, μετά, για να υποστούν τις προβλεπόμενες επιθεωρήσεις, μπορεί να ξεμείνουν από ανταλλακτικά που δεν έχουν. Έτσι προτιμούν σιγά σιγά περισσότερο να βάλουν τα drones» εξήγησε ο κ. Γεωργούσης.

Τα ανταλλακτικά αλλάζουν ή με όριο ζωής, δηλαδή με ημερομηνία λήξης είτε πετάξουν τα αεροσκάφη είτε όχι και υπάρχουν και τα ανταλλακτικά που αλλάζουν με τις ώρες πτήσεως, περιέγραψε. «Αυτά και τα δύο μετράνε σε βάρος της διαθεσιμότητας αν δεν τα έχεις. Αν υπάρχει ανάγκη και με ένα ανταλλακτικό ληγμένο, το αεροσκάφος μπορεί να πετάξει, αλλά τυπικά δεν είναι μέσα στο όριο ασφαλείας» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.