Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ούτε να απογειωθούν δεν θα προλαβαίνουν... Προχωράει το ισραηλινό αντι-drone σύστημα για τα νησιά

Προχωράει το ισραηλινό αντι-drone σύστημα για τα νησιά, με το Spyder να είναι το επικρατέστερο για να επιλεχθεί από τα κυπριακά επιτελεία (σ...





Προχωράει το ισραηλινό αντι-drone σύστημα για τα νησιά, με το Spyder να είναι το επικρατέστερο για να επιλεχθεί από τα κυπριακά επιτελεία (σ.σ. σε πρώτη φάση) ενώ το Iron Dome προκρίνεται για την Ελλάδα.

Tουρκικά δημοσιεύματα, θέλουν Ελλάδα και Κύπρο να οδεύουν προς την αγορά δύο αντιαεροπορικών συστημάτων Iron Dome.

Σύμφωνα με πληροφορίες του geostratigika.gr η Κύπρος έχει προκρίνει μέχρι στιγμής το ισραηλινό Spyder, καθώς δεν διαθέτει αντιαεροπορική άμυνα μεγάλου βεληνεκούς.

Αντίστοιχα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ελλάδα λόγω των Patriot και S-300 εξετάζει μόνο το θέμα ή της αναβάθμισης των Patriot ή της αγοράς των γαλλικών συστημάτων SAMP/T (επίγεια έκδοση των Aster 30 των Belharra).

Η Αθήνα θα εξέταζε (σ.σ. εξετάζει) την αγορά του συστήματος Iron Dome για τα νησιά και τον Έβρο.

Προχωράει το ισραηλινό αντι-drone σύστημα για τα νησιά

Η δραστηριότητα των τουρκικών drone και η αναπτυσσόμενη βαλιστική δυνατότητα των Τούρκων έχει επισπεύσει τις όποιες σκέψεις (σ.σ. δεν μιλάμε ακόμα για διαδικασίες), με την Ελλάδα να επιθυμεί να θωρακίσει Έβρο και νησιά, την ώρα όμως που δεν είναι λίγες αυτές οι φωνές που δίνουν προτεραιότητα σε άλλα εξοπλιστικά προγράμματα.

Μη ξεχνάμε ότι η αντιεροπορική άμυνα της Ελλάδας είναι από τις καλύτερες του ΝΑΤΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.