Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Στον εισαγγελέα ο πατέρας που φέρεται να χτυπούσε την κόρη του στο κεφάλι με ξύλο

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 52χρονος πατέρας, Έλληνας, που βιαιοπράγησε χθες στη 15χρονη κόρη του. O 5...





Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 52χρονος πατέρας, Έλληνας, που βιαιοπράγησε χθες στη 15χρονη κόρη του. O 52χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του και των τριών παιδιών του και για σωματικές βλάβες σε δυο ακόμα άτομα.

H σύζυγος του 52χρονου, η οποία είναι ουκρανικής υπηκοότητας, είχε αρνηθεί κατά το παρελθόν σε άλλα αντίστοιχα επεισόδια κατά τα οποία είχε κληθεί η αστυνομία να παρέμβει, ότι ο σύζυγός της ασκεί βία σε βάρος της ίδιας και των παιδιών.

H αμέτοχη μητέρα

Το κορίτσι κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη χτύπησε επειδή είχε καθυστερήσει δυο λεπτά να πάει στο σπίτι της. Στη συνέχεια είπε ότι εκτός από την ίδια, ο πατέρας βιαιοπραγεί και στη μητέρα της – ωστόσο εκείνη το αρνείται- ενώ χτυπά και τα άλλα δυο αδέρφια της, ένα αγόρι περίπου 13 χρόνων και ένα κοριτσάκι μόλις 4 χρόνων. Μάλιστα, περιέγραψε μια σκηνή, όταν η μικρή της αδερφή ήταν μόλις 2 ετών την οποία κλείδωσε ο πατέρας στο μπαλκόνι και της είπε ότι για τιμωρία θα κοιμηθεί έξω, με το παιδί να κλαίει και να εκλιπαρεί να το βάλουν μέσα στο σπίτι γιατί φοβόταν. Το 15χρονο κορίτσι μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν ο πατέρας χτυπά τα παιδιά η μητέρα παρακολουθεί αμέτοχη.

Στον εισαγγελέα ο πατέρας που φέρεται να χτυπούσε την κόρη του στο κεφάλι με ξύλο στα Χανιά

Να σημειωθεί ότι αυτή δε φαίνεται να ήταν η πρώτη φορά για την οικογένεια καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, γείτονες είχαν ξανακαλέσει και στο παρελθόν την Αστυνομία να παρέμβει σε παρόμοια επεισόδια εντός της οικογένειας. Κάθε φορά όμως που έφτανε η Αστυνομία, η μητέρα και τα παιδιά αρνούνταν ότι είχαν δεχτεί βία και ξύλο από τον πατέρα. Ο πατέρας τελικά εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.