Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι θα γίνει... Τούρκος Στρατηγός λέει: «Ελλάδα και ΗΠΑ θα καταστρέψουν την Αεροπορία και τον Στόλο μας, όπως στο Ναυαρίνο»

   "Εάν αφήσετε την Τουρκία χωρίς αεροπορία ή με ανεπαρκή αεροπορία και κατεστραμμένο ναυτικό, τότε η Τουρκία θα επιστρέψει στα παλιά ...

  



"Εάν αφήσετε την Τουρκία χωρίς αεροπορία ή με ανεπαρκή αεροπορία και κατεστραμμένο ναυτικό, τότε η Τουρκία θα επιστρέψει στα παλιά και θα προσπαθήσει να φτιάξει ξανά ναυτικό από την αρχή" λέει ο Τούρκος απόστρατος Στρατηγός

Τα πράγματα στα Ελληνοτουρκικά φαίνεται ότι περνάνε σε πολύ επικίνδυνη φάση, με τα τουρκικά ΜΜΕ να φιλοξενούν συνεχώς εκπομπές με αναλυτές και απόστρατους Αξιωματικούς , οι οποίοι δεν μιλούν πλέον γενικόλογα όπως στο παρελθόν, αλλά πολύ συγκεκριμένα και μάλιστα στη βάση επιχειρησιακού σχεδιασμού για στρατιωτικές επιχειρήσεις Ελλάδας-Τουρκίας, λες και από στιγμή σε στιγμή θα ξεσπάσει πόλεμος.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως αν παρακολουθήσει κανείς μια τέτοια εκπομπή αποκτά την αίσθηση ότι η Ελλάδα βοηθούμενη από συμμάχους της, όπως οι ΗΠΑ, είναι έτοιμη να επιτεθεί άμεσα στην Τουρκία, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Έτσι ο Τούρκος τηλεθεατής υπόκειται θα λέγαμε σε μια "πλύση εγκεφάλου" σε συνεχή καθημερινή βάση, για τον υποτιθέμενο "κακό επιθετικό γείτονα" που λέγεται Ελλάδα.

Σε μια από αυτές ο απόστρατος Τούρκος Στρατηγός İsmail Hakkı δηλώνει σύμφωνα με τουρκικό ΜΜΕ ότι ΗΠΑ-Ελλάδα μπορούν να «καταστρέψουν» το τουρκικό ναυτικό και τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη.

Ο İsmail Hakkı Pekin, είναι πρώην Αρχηγός του Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου και έκανε εκτιμήσεις για την πρόσφατη ένταση με την Ελλάδα στο πρόγραμμα όπου ήταν καλεσμένος στο A Haber.

Ο παρουσιαστής του προγράμματος, ρώτησε: «Θα πάει η Τουρκία σε πόλεμο με τις ΗΠΑ και την Ελλάδα;»

Ο İsmail Hakkı Pekin, από την άλλη, απάντησε ότι δεν είναι δυνατόν και οι δύο χώρες να εισβάλουν στην Τουρκία από ξηρά και είπε: «Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα δεν μπορούν να εισβάλουν στην Τουρκία. Αλλά μπορούν να ξεκινήσουν μια σύγκρουση στο Αιγαίο και να καταστρέψουν το ναυτικό μας μαζί με τις ΗΠΑ, όπως έκαναν στο Ναβαρίνο. Θα μπορούσαν να καταστρέψουν την αεροπορία μας. Εάν αφήσετε την Τουρκία χωρίς αεροπορία ή με ανεπαρκή αεροπορία και κατεστραμμένο ναυτικό, τότε η Τουρκία θα επιστρέψει στα παλιά και θα προσπαθήσει να φτιάξει ξανά ναυτικό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ελληνικό σενάριο θέλει να κλείσει το Αιγαίο στην Τουρκία, να την εγκλωβίσουν, να μην μπορεί να αντιδράσει η Τουρκία, και η Ελλάδα να καταλάβει την Ίμβρο και την Τένεδο που βρίσκονται κοντά στα Στενά.

Ο İsmail Hakkı Pekin, δεν είναι απλά ένας απόστρατος Τούρκος Στρατηγός αλλά πρώην Αρχηγός του Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου, γεγονός που έχει για τον Τούρκο τηλεθεατή η άποψή του άλλη βαρύτητα.

Ωστόσο τέτοιου είδους σενάρια περί σχεδιασμού επιθέσεως ΗΠΑ-Ελλάδας έχουν δημοσιευθεί από τουρκικό ΜΜΕ και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα η Ερντογανική Millyet σε άρθρο της τον Μάϊο του 2022 έκανε λόγο ότι Ελλάδα και ΗΠΑ στήνουν παγίδα στην Τουρκία, προβλέποντας επίθεση από Ελλάδα-ΗΠΑ-Κούρδους.

Σύμφωνα με το σενάριο τότε αλλά και τώρα, η Ελλάδα και οι ΗΠΑ θα επιτεθούν αεροπορικά στην Τουρκία και αυτή θα αναγκαστεί να αμυνθεί, ενώ παράλληλα θα την εμφανίσουν ως επιτιθέμενη αυτή.

Ενώ αυτά θα γίνονται στον αέρα οι Κούρδοι του Ιράκ και της Συρίας θα επιτεθούν στην Τουρκία από τα ΝΑ. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.