Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Άφησαν ασθενή να σέρνεται στο πάτωμα στα Επείγοντα—Η καταγγελία και η κατεπείγουσα ΕΔΕ

   Μία ασθενής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων σερνόταν στο πάτωμα για να πάει στην τουαλέτα, καθώς το προσωπικό δ...

  



Μία ασθενής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων σερνόταν στο πάτωμα για να πάει στην τουαλέτα, καθώς το προσωπικό δεν την βοήθησε όπως καταγγέλλει μία πολίτης που δημοσίευσε και σχετικό βίντεο από το περιστατικό στα social media.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Όπως αναφέρει η Χανιώτισσα που έκανε την καταγγελία, η τουρίστρια βρισκόταν στα ΤΕΠ με τραύματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό των ΤΕΠ φέρεται να την ειρωνεύτηκε. Στο τέλος, όπως αναφέρει, η ασθενής ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ενώ κάποιοι παραβρισκόμενοι φέρονται να έλεγαν “άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει”.

Η καταγγελία έγινε και εγγράφως στη διοίκηση του νοσοκομείου, με τον διοικητή να απαντάει σε σχετική ερώτηση του zarpanews.gr ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ.

“Επικοινώνησα με την κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση”, δήλωσε ο Γιώργος Μπέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.