Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έπιασαν τον δράστη εννέα διαρρήξεων στην Αλεξανδρούπολη

Έβγαλαν «λαγό» οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που περιπολούσαν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς έπιασα...





Έβγαλαν «λαγό» οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που περιπολούσαν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς έπιασαν επί τω έργω τον δράστη μιας σειράς εννέα διαρρήξεων που είχαν γίνει τις τελευταίες ημέρες σε καταστήματα, επιχειρήσεις και σπίτια της πόλης.

Ο 26χρονος "ποντικός" εντοπίστηκε την στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει με ένα αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα εισόδου ενός καταστήματος το οποίο λειτουργούσε στο παρελθόν ως καφενείο αλλά έχει κλείσει οριστικά. 

Παρ' όλο που τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη σε μικρή απόσταση μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετά αντικείμενα που αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένα.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός μπουκαδόρος διέρρηξε από τις 27 Αυγούστου πέντε καταστήματα και γραφεία από το εσωτερικό των οποίων έκλεψε χρηματικά ποσά, εισέβαλε από ανασφάλιστο παράθυρο σε ένα ακόμη κατάστημα και έκλεψε φιάλες αλκοολούχων ποτών και χρήματα, ενώ επιχείρησε να διαρρήξει ένα γραφείο χωρίς να τα καταφέρει και διέρρηξε ένα κατάστημα χωρίς να κλέψει κάτι. 

Ο 26χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.