Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πιερία: Πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου την κοκαΐνη για να αποφύγουν τη σύλληψη

   Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής (16/9) περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Παιονίας, δύο άνδρες, για διακίνηση να...

  



Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής (16/9) περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Παιονίας, δύο άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών.



Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι άνδρες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και, σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει.

Ωστόσο, σε κοντινή απόσταση, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δράστες πέταξαν από το παράθυρο μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 199 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, με την συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και 2 τρίφτες κάνναβης.

Το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των δύο, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.