Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διαβατά–Ρομά: «Ήταν οκτώ άτομα με καραμπίνες έξω από το σπίτι του 40χρονου» – Συνελήφθη και τέταρτο άτομο

   Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο 40χρονος που πυροβολήθηκε στον οικισμό Αγίας Σοφίας, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. «Κοιμόταν με τα ανήλικα εγγόνι...

  



Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο 40χρονος που πυροβολήθηκε στον οικισμό Αγίας Σοφίας, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. «Κοιμόταν με τα ανήλικα εγγόνια του και άκουσε φασαρίες, ήταν οκτώ άτομα με καραμπίνες έξω από το σπίτι του» ανέφερε στο ThessToday.gr ο πρόεδρος της κοινότητας, Σταύρος Καβατζίδης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr οι δράστες δεν είχαν ως στόχο τον άτυχο 40χρονο, αλλά έναν άλλο άνδρα με τον οποίον είχαν να λύσουν προσωπικές διαφορές. Όταν λοιπόν κινούμενοι πεζοί κατέφθασαν έξω από το σπίτι του 40χρονου, ο τελευταίος βγήκε στον δρόμο για να δει τι ακριβώς είχε συμβεί. Εκεί εκτυλίχθηκε η δραματική στιγμή για τον ίδιο, καθώς πυροβολήθηκε καταλάθος στα γεννητικά του όργανα, όπως εξηγεί στο ThessToday.gr ο κ. Καβατζίδης. «Βγήκε έξω από το σπίτι και είδε επτά οκτώ άτομα με καραμπίνες. Τότε ένα άτομο, την ώρα που πήγε να βάλει την καραμπίνα στον ώμο του εκπυρσοκρότησε καταλάθος –ήταν σε κατάσταση μέθης– και χτύπησε τον 40χρονο στα γεννητικά του όργανα» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας από τις σφαίρες έσπασαν και τζάμια σπιτιών και αυτοκινήτων.

Η ένοπλη σύγκρουση συνεχίστηκε και μετά με τον πραγματικό στόχο των δραστών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι ο 24χρονος που τραυματίστηκε επίσης από όπλο και διακομίστηκε και εκείνος στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία.

Από την πρώτη συμπλοκή ο 40χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφριά τραύματα έφερε και η 8χρονη εγγονή του, η οποία γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς τα σκάγια πέρασαν για χιλιοστά από το πρόσωπό της. Ωστόσο, στο μέτωπο φέρει εκδορές, με αποτέλεσμα να διακομιστεί και εκείνη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 40χρονος πάντως ολοκλήρωσε με επιτυχία το χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται στην Ουρολογική κλινική του Παπαγεωργίου.

Συνελήφθη και τέταρτο άτομο για το επεισόδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες τη στιγμή του επεισοδίου δεν υπήρχε κάποιο γλέντι σε εξέλιξη και οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προχώρησε αρχικά σε τρεις συλλήψεις Ρομά, 21, 24 και 32 ετών. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του ThessToday.gr, νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη και ένας 43χρονος, ο οποίος αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.