Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Θύμα των «εξορκιστών» άλλαξε κινητό για να μην μπορούν να τη βρουν – «Ήταν φοβισμένη»

Ιδιαίτερα φοβισμένη είναι μία γυναίκα, μετά την περιπέτειά της με την αίρεση εξορκιστών στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Mega, ...





Ιδιαίτερα φοβισμένη είναι μία γυναίκα, μετά την περιπέτειά της με την αίρεση εξορκιστών στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Mega, με τον οποίο είχε ραντεβού και δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα οικονομικά της «Εκκλησίας των Εθνών» με την ταρίφα για κάθε «εξορκισμό» να είναι τα 4.000 ευρώ.

Ο δημοσιογράφος ήρθε σε επικοινωνία με ένα θύμα της αίρεσης, το οποίο ενώ είχε συμφωνήσει να μιλήσει ζωντανά, τελικά δεν εμφανίστηκε και αγνοείται από χθες Τρίτη. Όπως είπε, η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα φοβισμένη και είπε πως μετά την περιπέτειά της με την αίρεση, άλλαξε τον αριθμό του τηλεφώνου της και διέγραψε το skype της προκειμένου να μην μπορούν να τη βρουν.

Η προσέγγιση από τους «εξορκιστές» έγινε σε ένα camping, όταν μία γυναίκα την πλησίασε λέγοντάς της πως δεν την βλέπει καλά και πρέπει να της έχουν κάνει μάγια.

Σημειώνεται, πως το εν λόγω θύμα ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει τα υπέρογκα ποσά που ζητούσε η αίρεση προκειμένου να απαλλάξει τα μέλη της από τα κακά πνεύματα. Ύστερα από αυτό, η ίδια δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.