Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυστρία : Τούρκος ισλαμιστής απειλούσε να κόψει κεφάλια αστυνομικών, ενώ η μητέρα του τραυμάτισε έναν εξ αυτών !

  Αυστρία: μουσουλμάνος ορκίζεται: “Θα κόψω τα κεφάλια των αξιωματικών” ενώ η μητέρα του χτύπησε με το αυτοκίνητο έναν εξ αυτών ……………… ...

 



Αυστρία: μουσουλμάνος ορκίζεται: “Θα κόψω τα κεφάλια των αξιωματικών” ενώ η μητέρα του χτύπησε με το αυτοκίνητο έναν εξ αυτών


………………
“Ο δράστης απειλούσε να κόψει το λαιμό αξιωματικών της αστυνομίας ενώ η μητέρα του τουρκικής καταγωγής φανατικού της ISIS χτύπησε με το όχημα της από τα μέλη της ομάδας Κόμπρα. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο Σελρέγιν περιοχής του Τυρόλο το Σάββατο σημειώθηκαν τρομερές σκηνές.
……
Μετά από μία πληροφορία από τη Γερμανία προς το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος σχετικά με έναν φερόμενο ως οπαδό της ISIS, η Διεύθυνση Πληροφοριών και Κρατικής Ασφάλειας ξεκίνησε αμέσως έρευνες. Οι ισχυρισμοί επιβεβαιώθηκαν. Ο ισλαμιστής έγραφε στα social media “Θέλω να κόψω κεφάλια αξιωματικών”.

Όταν η ομάδα Κόμπρα επενέβη η μάνα και ο γιος αντί να παραδοθούν στους βαριά οπλισμένους αξιωματικούς προσπάθησαν να ξεφύγουν. Μάλιστα η μάνα πάτησε το πεντάλ του γκαζιού και πέρασε πάνω από έναν από τους άντρες. Η υπόλοιπη ομάδα τους σταμάτησε. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.