Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάνη: Μυστήριο με την εξαφάνιση 64χρονου – Τα σημειώματα που άφησε και η αναφορά στον Λιαντίνη... Αγνοείται από τις 18 Αυγούστου

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός 64χρονου άνδρα από τη Μάνη, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στη Σαϊδόνα στις 18 Αυγούστου για ν...





Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός 64χρονου άνδρα από τη Μάνη, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στη Σαϊδόνα στις 18 Αυγούστου για να μεταβεί στο δάσος της Βασιλικής, όπου διατηρεί μελίσσια, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, ο άνδρας που ξέρει καλά την περιοχή και χαρακτηρίζεται από δικούς του ανθρώπους ως έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος, είχε αφήσει σημείωμα, στο σημείο έγραφε ότι αν χαθεί δεν θέλει να τον αναζητήσουν. Βέβαια, η Αστυνομία δε γνωρίζει πόσο παλιό είναι το συγκεκριμένο σημείωμα.

Στο σπίτι του 64χρονου βρέθηκαν και άλλα σημειώματα, μεταξύ αυτών ένα που έγραφε για τον καθηγητή Λιαντίνη, ο οποίος το 1998 εξαφανίστηκε και τελικά εντοπίστηκε νεκρός το 2005 σε μια σπηλιά του Ταϋγέτου.

Το όχημά του εντοπίστηκε την Παρασκευή στο δρόμο Εξωχωρίου – Δάσος Βασιλικής και όταν δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και της ΓΑΙΑΣ, ξεκίνησαν τις έρευνες, πρώτο σημείο ήταν η γύρω περιοχή. Παρά, όμως, τις συνεχιζόμενες έρευνες, όπου μάλιστα συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, καθώς και drone, δεν εντοπίστηκε κάτι.

Οι έρευνες συνεχίζονται πλέον από πυροσβέστες, εθελοντές της ΓΑΙΑΣ, όπως και άλλων ομάδων, ενώ οι δικοί του άνθρωποι είναι αισιόδοξοι ότι ο 64χρονος ζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.