Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκτακτο διάβημα του ΥΠΕΞ για τις τουρκικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο που έφτασαν μέχρι κεντρικά Δωδεκάνησα!

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές το ελληνικό ΥΠΕΞ προχωρά σε έκτακτο διάβημα για τις τουρκικές υπερπτήσεις. Υπενθυμίζεται ότι πάγια τακτική το...





Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές το ελληνικό ΥΠΕΞ προχωρά σε έκτακτο διάβημα για τις τουρκικές υπερπτήσεις. Υπενθυμίζεται ότι πάγια τακτική του ΥΠΕΞ είναι σε κάθε παρόμοια πρόκληση να απαντά με διπλωματική νότα.



Συνολικά 4 τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από δυο ελληνικά νησιά, στην καρδιά των Δωδεκανήσων κι ενώ το ΚΥΣΕΑ είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, στις 10:57 ένα ζεύγος μαχητικών F-16 πέταξε πάνω από τις νήσους Διβούνια ή Ουνιανήσια όπως αναφέρονται σε υψόμετρο 27.000 ποδών. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, στις 11.00 ένα δεύτερο ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από το Καμηλονήσι στα 27.000 πόδια.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι εισβολείς αντιμετωπίστηκαν από ελληνικά μαχητικά, τα οποία προχώρησαν σε αερομαχίες. Δυστυχώς οι υπερπτήσεις αυτές αποτελούν θλιβερή επιβεβαίωση του enikos.gr που σε προηγούμενο δημοσίευμα επισημαίναμε το επικίνδυνο κλίμα που καλλιεργεί η Τουρκία στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.