Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο με εγκατάλειψη στον Πειραιά: Η έκκληση των συγγενών του 30χρονου οδηγού της μηχανής

  Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 30χρονο οδηγό μηχανής, στην Παλιά Κοκκινιά στον Πει...

 



Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 30χρονο οδηγό μηχανής, στην Παλιά Κοκκινιά στον Πειραιά, να ενημερώσει τις Αρχές, απευθύνουν οι συγγενείς του μοτοσικλετιστή.

Το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο 25ης Μαρτίου, όταν, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του 30χρονου, ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το STOP και παρέσυρε την μηχανή που οδηγούσε ο Παναγιώτης. Ο οδηγός παρότι είδε τον 30χρονο σοβαρά τραυματισμένο ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε, καταγγέλλουν οι οικείοι του 30χρονου.

“Πετάγεται αυτός από το Stop, έπεσε η μηχανή τον πλάκωσε, σύρθηκε μετά μαζί με την μηχανή… έκανε κωλοτούμπες στον αέρα με την μηχανή… Κατέβαινε τον δρόμο, είχε προτεραιότητα”, λέει συγγενής του 30χρονου στον Alpha . “Εχει διαλυθεί το πόδι του. Αυτός εξαφανίστηκε, τον παράτησε και έφυγε”, προσθέτει.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ψυκτικός και ετοιμαζόταν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Είχε μόλις αγοράσει την συγκεκριμένη μηχανή, καθώς πριν από 10 ημέρες του είχαν κλέψει την προηγούμενη μοτοσικλέτα του. Κάτοικοι της περιοχής λένε πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.