Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στην Άρτα: «Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα» υποστηρίζει η πρώην σύζυγος του 29χρονου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (17.8.2022) πήρε ο 29χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα, με τον ίδιο ...





Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (17.8.2022) πήρε ο 29χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα, με τον ίδιο να δηλώνει μετανιωμένος ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος ενάντια στη σύζυγό του.

Κατά την έξοδό του από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που ερευνούν τη δολοφονία στην Άρτα, ο 29χρονος επιμένει ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί ενώ δήλωσε ότι δεν πυροβόλησε ποτέ και δεν ήταν βίαιος ενάντια στη σύζυγό του. Η ίδια ωστόσο υποστηρίζει πως επιχείρησε να την σκοτώσει, αφού αρχικά φέρεται να πυροβόλησε εναντίον της, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε εκείνη στις αρχές.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ο πρώην άντρας της προσπάθησε να τραυματίσει και την ίδια με την καραμπίνα. Ο 29χρονος δράστης επιμένει ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση. «Έχω μετανιώσει για την πράξη μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν. Δεν πυροβόλησα την πρώην σύζυγό μου. Σας το ξεκαθαρίζω αυτό. Μετά εξαφανίστηκα. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που είχε συμβεί. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη.»

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, όταν ο 75χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες στο σπίτι του στο Αστροχώρι Άρτας. Για το φρικιαστικό έγκλημα κατηγορείται ο 29χρονος γαμπρός του, ο οποίος αρχικά φερόταν να έχει πυροβολήσει κατά της συζύγου του.

Ο φερόμενος δράστης κρύφτηκε σε άλλη περιοχή της Άρτας, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά, εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, με τον ίδιο να δηλώνει μετανιωμένος ενώ ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως ο εντολέας του έδρασε εν βρασμώ ψυχής.

Όμως, η πρώην σύζυγός του κατέθεσε πως ο 29χρονος ήταν ιδιαίτερα εριστικός όταν έφτασε στο σπίτι της για να δει το παιδί του, προσπαθώντας να πυροβολήσει τόσο κατά της ίδιας όσο και κατά του πατέρα της. Ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι ο 29χρονος ήθελε να την πνίξει.

Το τηλεφώνημα στον αδερφό του και οι σκέψεις για αυτοκτονία

Ο αδερφός του 29χρονου φερόμενου δράστη αποκάλυψε στην τηλεόραση του STAR τη συνομιλία που είχαν, λέγοντας ότι δεν κρυβόταν γιατί ήθελε να αποφύγει τις Αρχές αλλά γιατί σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

«Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδωθώ. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”», αποκαλύπτει ο αδερφός του.

Ο ίδιος πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο 29χρονος, πριν την αστυνομία, όπου ο φερόμενος δράστης του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.