Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουλάχιστον 10 άτομα είχαν μπουκάρει στην αυλή του 70χρονου που πυροβόλησε στο Αλεποχώρι, λέει ο δικηγόρος του...!!!

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 70χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, όταν πυροβόλησε με καραμπίνα και πέτυχε δύο πα...





Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 70χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, όταν πυροβόλησε με καραμπίνα και πέτυχε δύο παιδιά που βρίσκονταν μέσα στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι, τα ξημερώματα της Παρασκευής (26.8.2022).

«Είναι ένας πολίτης με λευκό ποινικό μητρώο, συνταξιούχος, καρδιοπαθής και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Το εξοχικό του έχει “χτυπηθεί” πολλές φορές από επιδρομές ανθρώπων που κινούνται στην παραβατική συμπεριφορά», δηλώνει ο δικηγόρος του 70χρονου για το περιστατικό με την καραμπίνα στο Αλεποχώρι, ο οποίος εξήγησε ότι εκεί βρίσκονταν σχεδόν 9-10 άτομα, εκ των οποίων τα δύο που τραυματίστηκαν, ήταν πίσω από θάμνο.

«Είδε δύο άτομα, μεγαλύτερης ηλικίας, μέσα στην αυλή του και μετά το περιστατικό αντιλήφθηκε τουλάχιστον 10 άτομα», εξηγεί ο δικηγόρος του.

«Δυστυχώς, προκειμένου να εκφοβίσει κάποιους που είχαν ήδη μπει εντός του περιβάλλοντος χώρου της οικίας του, πυροβόλησε όχι προς την πλευρά των ανθρώπων που έβλεπε αλλά προς την πλευρά που είχε ψηλούς θάμνους, που εκεί δυστυχώς βρίσκονταν τουλάχιστον 2 παιδιά, τα οποία ήταν εκεί κρυμμένα και έτσι είχαμε αυτήν την εξέλιξη.

Είναι μόνος του στη ζωή και μένει εδώ και χρόνια χωρίς συγκάτοικο. Υπήρχαν 3 φυσίγγια εντός της νόμιμης κυνηγετικής καραμπίνας [που έχει] με άδεια και πυροβόλησε 2 φορές. Το τρίτο φυσίγγι έμεινε μέσα στην καραμπίνα. Φυσικά δεν έφυγε, φυσικά ανέμενε τις Αρχές και, σεβόμενος την ελληνική δικαιοσύνη, θα απολογηθεί και θα δώσει τις εξηγήσεις του ενώπιον του κυρίου ανακριτή την Τρίτη (30.8.2022) το πρωί», συμπληρώνει ο δικηγόρος του.

«Δεν υπάρχει κανένας ανθρωποκτόνος δόλος, καμία ανθρωποκτόνος πρόθεση, κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος, πρώτα απ’ όλα, είχε κίνητρο και δεύτερον, ότι ήθελε να θανατώσει, όπως είναι η δίωξη, τους δύο άτυχους νεαρούς.

Δηλώνει, βεβαίως, συντετριμμένος και μετανιωμένος αλλά προφανώς ούτε δόλο είχε ούτε προέβη σε κάποια τέτοια ενέργεια. Όλα αυτά έγιναν καθ’ ότι δεν είχε φωτισμό και δεν μπορούσε να διακρίνει ότι πίσω από τους θάμνους κρύβονταν οι επίδοξοι είτε κλέφτες είτε ληστές, σε μια ιδιωτική κατοικία», καταλήγει ο συνήγορος υπεράσπισης του 70χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.