Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξαναχτύπησε ο απόστρατος Toύρκος Ναύαρχος Yayci: Προδότες που ξήλωσαν με τα χέρια τους τις κρυπτομηχανές του κράτους και τις έδωσαν στην Ελλάδα

«Όσοι αποκαλούν θέατρο την 15η Ιουλίου συνδέονται με το FETO»... Ο απόστρατος Toύρκος Ναύαρχος Cihat Yaycı "ξαναχτύπησε", με άρ...





«Όσοι αποκαλούν θέατρο την 15η Ιουλίου συνδέονται με το FETO»... Ο απόστρατος Toύρκος Ναύαρχος Cihat Yaycı "ξαναχτύπησε", με άρθρο που δημοσιεύται σε τουρκικό ΜΜΕ το οποίο αναφέρει:

"Cihat Yaycı: «Όσοι αποκαλούν θέατρο την 15η Ιουλίου συνδέονται με το FETO»

Ο απόστρατος Nαύαρχος Cihat Yaycı, ο οποίος συμμετείχε στη ζωντανή μετάδοση της Habertürk, υπενθύμισε τα μέλη της FETO που κατέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο μετά την αιματηρή απόπειρα πραξικοπήματος και δήλωσε ότι όσοι αποκάλεσαν θέατρο την 15ης Ιουλίου συνδέονται με τη FETO.

Έχουν περάσει 6 χρόνια από την αιματηρή απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Ο Cihat Yaycı αντέδρασε σκληρά στα ψέματα για «θέατρο, μυθοπλασία» που διατύπωσαν μέλη της FETO και χρησιμοποιούνται από ορισμένα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο Cihat Yayci είπε:

«Κοιτάξτε, όποιος τους αποκαλεί στρατιώτες δεν γνωρίζει αυτά τα μέλη του FETO ή αυτούς που συνδέονται με FETOists. Είναι ένας ήρωας που κατέφυγε στην Ελλάδα με το ελικόπτερο του κράτους στις 16 Ιουλίου 2016, προσγειώθηκε στην ελληνική αεροπορική βάση, χωρίς να συναντήσει τον οποιοσδήποτε εξαναγκασμό όταν προσγειώθηκε λες και έκανε κάτι κακό

Προδότες που ξήλωσαν με τα χέρια τους τις κρυπτομηχανές του κράτους και τις έδωσαν στην Ελλάδα..

Αυτός που λέει μυθοπλασία έχει σχέση μαζί τους

Αν κάποιος εξακολουθεί να τοναποκαλεί στρατιώτη και εξακολουθεί να βλέπει τη 15η Ιουλίου ως μυθοπλασία και θέατρο, σχετίζεται και μαζί του. Από αυτούς προέρχομαι.

Η 15η Ιουλίου είνιαι ένα ξεκάθαρο πραξικόπημα της FETO

Δεν ξέρω ούτε την κυβέρνηση ούτε την αντιπολίτευση. Η 15η Ιουλίου είναι ένα πολύ άμεσο, σαφέστατο πραξικόπημα της FETO. Ενώ η FETO έκανε πραξικόπημα, το έκανε για την εισβολή και τη διάλυση της Τουρκίας".


Η θέση-άποψη του Τούρκου απόστρτατου Ναύαρχου είναι ξεκάθαρη αναφορικά με το πραξικόπημα, ότι διοργανώθηκε από τη FETO, ενώ αποκαλεί προδότες και ως οπαδούς αυτής της οργάνωσης όσοι ισχυρίζονται ότι το πραξικόπημα ήταν θέατρο, κοινώς "μούφα"

Αναφέρεται τέλος στην προσγείωση που πραγματοποίησαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης 8 πρώην μέλη της FETO, 1 με πολίτης και 7 στρατιωτικοί με ελικόπτερο, που ζήτησαν άσυλο από την Ελλάδα αποκαλώντας τους προδότες, ισχυριζόμενος ότι έδωσαν μέσω του ελικοπτέρου τους σημαντικά στοιχεία για αυτά. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.