Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πιο νωρίς θα είναι γατάκια.... Toυρκία: «Το 2026 θα πάρει τα F-35 η Ελλάδα»

  Σύμφωνα με τους Τούρκους, μέχρι το 2031 η Ελλάδα θα έχει πάρει και τα 20 F-35 που αιτήθηκε από τους Αμερικάνους. (Έλα όμως που θα είναι 4...

 



Σύμφωνα με τους Τούρκους, μέχρι το 2031 η Ελλάδα θα έχει πάρει και τα 20 F-35 που αιτήθηκε από τους Αμερικάνους. (Έλα όμως που θα είναι 40...)

«Η Ελλάδα αναμένεται να προμηθευτεί 18-24 μαχητικά αεροσκάφη F-35 συνολικής αξίας 3-3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου», αναφέρει χαρακτηριστικά το savunmasanayist.com.

«Σύμφωνα με το ισχύον πακέτο, εάν η Ελλάδα αποφασίσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα, το πρώτο από τα 20 αεροσκάφη αναμένεται να παραδοθεί το 2026 και το τελευταίο αεροσκάφος το 2031», τονίζεται.

Στην Τουρκία έχει πάρει μεγάλη έκταση η επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, στη γραμμή παραγωγής των F-35 στο Τέξας, όπου δεν παρέλειψε να βγάλει και φωτογραφία με το αεροπλάνο που επίσημα ζήτησε η Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο αρχηγός, τρολάρει τους Τούρκους, αφού η Τουρκία έχει αποβληθεί από το πρόγραμμα αγοράς και κατασκευής 100 F-35, λόγω της αγοράς της Άγκυρας των ρωσικών S-400, ανέφερε το sportime.gr, αναφορικά με την συγκεκριμένη επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.